Změna Emailové adresy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 10/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

DObrý den všichni!Mám problém se změnou emailové adresy:Mám alespon 5 emailových adres,a ty které mi jsou k ničemu chci smazat.Když zadám v centru účtů,změnu email. adresy ,tak napíšu novou emailo. adresu,tak mi příjde potvrzení na starou adresu,ale na tu novou už ne?Poradíte mi prosím,v čem je chyba?Děkuji!

2. Sentiero

Sentiero User

Nejdříve ti přijde potvrzení o změně na starý e-mail. Až na starým e-mailu změnu potvrdíš, tak pak by ti mělo přijít potvrzení na novou e-mailovou adresu. To potvrzení na nový mail nepřijde hned, musíš chvíli počkat.

I přesto ti to nefunguje?

3. timoti123

timoti123 User

Ano,i přesto to nefunguje.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

timoti123 kolikrát jsi to už zkoušel a jak dlouho jsi čekal? Prohlížel jsi i jiné složky než s doručenou poštou? Například spam, hromadné, atd..

5. timoti123

timoti123 User

No,zkoušel jsem to asi 2x,ano zkoušel jsem i jiné složky.Pořád koukám na email,do tet nic nepřišlo.

6. loupak123

loupak123 User

Ahoj mam takovy problem nechodi mi od vas emaily psal jsem na podporu a tam me odkazali sem nemohu tak zmenit email ani heslo dekuji

7. Korben

Korben User

8. loupak123

loupak123 User

oto prave de nic mi nechodi na stary email ani kdyš koupim urko premko cokoly

9. TRIXT

TRIXT User

loupak123: Jelikož ti nechodí ani potvrzení platby a pokud se díváš na správný email, tak nejpravděpodobnější možnost je, že ti vše padá do spamu. Zkus si zkontrolovat obsah spamového koše. Druhou možností je to, že máš přeplněnou schránku a ta teď vše již vrací odesílateli. Další možností je to, že poskytovatel, u kterého provozuješ email, blokuje poštu z domény bigpoint.com nebo darkorbit.com. Asi nejméně pravděpodobnou možností je, že tvůj email je na černé listině BP a nic ti nepošlou neb jsi něco provedl. Pokud jsem na něco zapoměl, někdo mě doplní.

10. loupak123

loupak123 User

spam i hromadnou poštu jsem kontroloval a na černe listině nejsem nebo aspon otom nevim

11. TRIXT

TRIXT User

loupak123: No, pokud máš email u gmal.com, tak si zkontroluj složku "Kategorie - Promo akce".

12. loupak123

loupak123 User

mam seznam ale z podpory mi emaily chodi kdybich byl na cene listine tak me nechodi ani z podpory nebo ano ?

13. TRIXT

TRIXT User

loupak123: No, pokud ti chodí emaily z podpory, tak na černé listině BP asi nebudeš. Ještě je možnost, zda seznam neblokuje poštu z domény email.bigpoint.com nebo bigpoint.com. Podpora píše z jiné domény a to customerservice-bigpoint.com. Ale to by jsi zjistil na podpoře seznamu.

Ještě jedna možnost je. Setkal jsem se v praxi s případem, kdy potvrzující emaily chodily na původní email, na který byl účet založen, nikoliv na aktuálně platný. Ale to asi byla anomálie, neb i já jsem měnil email a potvrzení platby chodí na moji novou adresu.

No víc ti asi neporadím, neb mě nic dalšího nenapadá.

14. Korben

Korben User

loupak123 , čítal si ten odkaz ktorý som ti sem vložil?

TRIXT, Daný hráč, nemá vôbec potvrdený svoj email, tak že pokiaľ nemá potvrdený zakladajúci email, tak ho nemôže na iný ani zmeniť. Tak isto nemá potvrdený ani newsletter.

TRIXT tohle ocenil(a).
  15. loupak123

loupak123 User

rad bych si potvrdil svuj email ale nedojde mi potvrzovaci odkaz a do sekce muj ucet mam všechny možnosti uzavrene

16. Korben

Korben User

Napíš na podporu, že ti nejde potvrdiť email v hre. Požiadaj o kontrolu, či tvoj email nieje na black liste.

17. loupak123

loupak123 User

dekuji

18. Korben

Korben User

Tak ako vidím, mal by si to mať už v poriadku. :)

timoti123 Ak sa to pokúšaš poslať na email, ktorý je na black liste, tak ti to tam nepošle.

19. TRIXT

TRIXT User

Korben: Nevěděl jsem, že pokud daný email po založení účtu nepotvrdí, že mu nebudou chodit ani oznámení o platbě. Do teď jsem se domníval, že potvrzení o platbě chodí vždy (že je to nezávislé). Díky, za vysvětlení.

Naposledy upraveno: 15/10/15
  20. Korben

Korben User

Sú dve položky. Overenie emailu, to znamená potvrdenie pravosti emailovej adresy a odoberanie newsletteru.

Overením emailu potvrdzuješ, že daný email patrí k účtu. Ak email nepotvrdíš, tak ti tam nemôžu chodiť ani emaily o platbách, keďže nieje potvrdená pravosť emailu.

Newsletter, je zasielanie informačných emailov k hre a nemá to nič spoločné s platbami. Potvrdenie newsletteru, je potvrdenie zasielania reklám a informačných bulletinov.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.