Změna Emailové adresy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 10/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

Asi by mě ani neměli nechat hrát, natož pak platit. Pokud jsem se spletl v emailu a neuvědomil jsem si to, budou z toho velké problémy. A jak víme oba, lidi nečtou dokud jim zdánlivě vše funguje. ;)

2. Korben

Korben User

Využívať hru a jej možnosti môžeš ihneď po registrácii, tam nieje podmienka potvrdenia emailu, avšak zasielanie informácii o platbe, je súkromná záležitosť a to nemôžu poslať bez toho aby bola potvrdená emailová adresa.
    Kto nečíta, nič sa nedozvie no chyba to je len toho, kto nečíta.

3. TRIXT

TRIXT User

Ale pokud se nový hráč v emailu splete (překlep) a přijde na to až třeba po půl roce, tak už mu nikdo nepomůže bez platného emailu. Nebo se pletu a nepotvrzený email může uživatel kdykoliv dodatečně změnit a tím svoji počáteční chybu napravit?

4. Korben

Korben User

Toto som neskúšal a nejak to preverovať ani nebudem. Nie že by sa mi nechcelo, ale už mám toľko účtov na ktorých som všeličo skúšal, že už ďalšie zakladať nebudem. :)
    Preklep sa môže stať , no to je znova chyba užívateľa. Vždy pred odoslaním a potvrdením, si má každý všetko skontrolovať. Email je chúlostivá záležitosť a hlavne to je rovnica bezpečnosti účtu. Na to si každý musí dávať pozor. BP neručí za omyl hráčov , ale naopak ručí za bezpečnosť účtu a to tak že zmenu na požiadanie neprevedie. Zmenu môže urobiť len hráč.
    Strašne veľa krát sa stane , že píše hráč , že mu ukradli účet a žiada o vrátenie na email. Toto isté by mohol urobiť ktokoľvek a žiadať o zmenu emailu, lebo sa pomýlil. Počítam že okamžite by sa našlo milión podvodníkov ktorý by sa o to pokúšali.

5. TRIXT

TRIXT User

Je mi to jasné. Mohu případně tuto situaci otestovat, abych příště více rozuměl danému problému. Já zase tolik účtů nemám. :)

6. Korben

Korben User

V testovaní nikomu nebránime. :)

7. TRIXT

TRIXT User

Tak jsem to zkusil. Pokud založím účet s chybnou adresou, mohu ji v procesu potvrzení emailu kdykoliv dodatečně bez problému změnit, i když bych si nechal na tu špatnou adresu zaslat potvrzovací email. Jediné co by snad stálo za úvahu je to, zda by mě systém neměl po registraci automaticky hodit na stránku s potvrzením emailu.

Korben tohle ocenil(a).
  8. No ja osobne keď sa pozriem do kolonky e-mail tak tam vidím svoj aktuálny e-mail na ktorý by malo byť zaslané potvrdenie o zmene mailovej adresy. Neviem čo k tomu dodať.

9. timoti123

timoti123 User

Black list/černá listina?Jak vlastně poznám,že je na black listě?

10. Korben

Korben User

Nespoznáš to. To zistia jedine na podpore hry , alebo emailu. Ty môžeš mať len tušenie, ak ti nechodia napr. emaily z hry aj keď máš odber emailov aktivovaný.

11. datosan

datosan User

Sentiero ty nic nevis..nechapu co se pises kdyznic nevis. ani poradit neumis

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

datosan ty zase očividně nic nevíš o pravidlech přispívání na fórum. Podívej se na datumy, jak je téma staré, a hned na to si přečti Jak správně přispívat na forum.

Dávno neaktuální téma uzavřeno, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.