Zmena Emailu.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ş·и·ı·ĸ·ę·я·ş16ℓωℓ™, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry den. Svuj ucet
    Ş·и·ı·ĸ·ę·я·ş16ℓωℓ™ Mam uz od zacatku hry, jenze pred nejakou dobou jsem zapomel heslo od emailu, tak bych vas rad pozadal kdybyste mi mohli zmenit email na Email zmazaný !!!
    Moje ID (Nevim jestli tu muzu napsat)A mam vsechno potrebe k tomu abych si mohl zmenit email.
    Dekuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/9/15
  2. TRIXT

TRIXT User

Naposledy upraveno: 8/9/15
  3. Korben

Korben User

Ş·и·ı·ĸ·ę·я·ş16ℓωℓ™, Je zakázané vkladať email na fórum. Potom sa niekto čuduje , ak príde o účet. Email môžeš zmeniť len ty sám, nikto iný ti ho zmeniť nemôže.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. Kristo

Kristo User

A co takhle použít: [​IMG] u svého emailu

5. Korben

Korben User

OT post zmazaný , prečítaj si Jak nahlásit hráče na chatu

Ďalšie OT, post zmazaný a udelené body.

Láskavo si prečítaj odkaz ktorý som ti dal, okrem toho si prečítaj VOP a odsek, kde sa píše o nasledovaní pokynov moderátorov. Tak laskavo nekomentuj zbytočne, rozhodnutie ktoré som učinil na základe popisu ohľadom chatu!

Naposledy upraveno: 9/9/15
    Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. Multi21

Multi21 User

dobrý den, uz vice jak 24 hodil se mi nejde prihlasit na ucet na cz3 a email o zmene hesla nikde, chtel bych vas pozadat, kde mam tento problem resit? mam id ulozenu v pc PS: ted pisu z mobilu

7. |Oromë|

|Oromë| User

Multi21 Musis kontaktovat podporu hry, iba oni ti mozu ucet skontrolovat.

PS: A hlavne to musi byt email prepojeny s uctom, nepis z ineho mailu.

Multi21 tohle ocenil(a).
  8. Multi21

Multi21 User

No, já jsem se ted dozvedel, že ten ucet je aktivní a nick je pořád stejný, ale já nanem nejsem přihlášený, nemuze to nejak souviset s podivnou ztrattou uctu na jinou hru?(nebudu tu hru zde jmenovat, není od bp) PS: kde najdu prosím podporu?

9. Multi21

Multi21 User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.