Návrhy Změna Emailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -base-star-se-vraci-, 15/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den všem chtěl sem se zeptat jestli by mi šel změnit Email na DO účtě? Jelikož mi někdo ukradl můj starý Email kde mám tady tento účet tam uložený tak bych o něj nerad přišel a to z jednoduchého důvodu. Dal jsem do toho účtu né malé peníze ale i svůj čas. Díky za pochopení. :)

2. Rob75366

Rob75366 User

Email si změnit můžeš, ale nový email je potřeba potvrdit ze starého mailu, takže v tvém případě to nejde :)

3. A to mi nemůže žádný Admin předělat ??

4. Sentiero

Sentiero User

Ne. Změnit ho můžeš jedině ty anebo ten, kdo ti ten účet, jak ty říkáš "uradl".

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

-base-star-se-vraci- email ti nikdo na jiný změnit nemůže, to můžeš jen ty sám přes centrum účtu a následném potvrzení na starém emailu. Nikdo z administrátorů ti ho nezmění, email je jednak základ bezpečnosti účtu, za další emailová adresa se hry netýká, za třetí neoprávněné vniknutí do emailu je trestný čin a jako takový ho řeší policie. Pokud tedy ovšem pohádka O záhadném 'zloději' a 'krádeži' není opět příběh handlování s účty.. :rolleyes:

6. Korben

Korben User

Nie , nemôže.

7. =Marvin= né nelžu a ten Email mi ukradli 1rok z5 a jelikož jsem tam dal +/- 7.000Kč tak je to celkem škoda no :/

8. |Oromë|

|Oromë| User

-base-star-se-vraci- Taksi to skus vyriesit s proporou daneho emailu, len tak sam od seba sa ti nan asi nikto nedostal.

Prehodit email jednoducho nie je mozne.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  9. Kde prosím ? :)

10. Drift1

Drift1 User

Ty si dal do emailu 7 tisíc??dobré..já ani korunu..Jak ti někdo mohl ukradnout email?..kdybych to udělal třeba já tak už nemáš ani učet.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.