Změna lodí v UBA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Master-of-VRU17, 18/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, dnes jsem se utkal v UBA s hráčem `»TropicalStorm«´, který tam vstoupil s bigboyem bez havoců/herculů a podle DMG se slabou palebnou silou. Když jsem ho snadno zabil, tak se odpojil na pár sekund a v druhém kole měl spectrum s full výbavou. Samozřejmě jsem prohrál a dostal za mě 5 bodů. Je toto dovolený způsob boje v UBA? Já jsem měl nostromo s 23 LF-4 a nejlepšími štíty.

Nevím jak systém vybírá soupeře, přijde mi, že v prvním kole jsem byl zvýhodněn já, ale za to nemůžu a v druhém to byl nerovný boj, kdy hráč systém výběru obešel. Nemyslím si, že by proti mě systém poslal full goliáše. Pokud toto bude dovolený postup, postrádá UBA férovost boje.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.