zmena mailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ØмĢι, 30/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ØмĢι

ØмĢι User

Ahoj team DO potrebuji pomoc zapomel jsem jsi heslo na mail a chci ten ucet prevest na jiny mail tak bych poprosil o zmenu mailu jestli byste mohli dekuji

2. Belgam

Belgam Guest

To nemohli, protoze jedina zmena lze udelat potvrzenim na starem emailu.
    A co takhle zapomenute heslo k emailu?

3. ØмĢι

ØмĢι User

To jse, asi 15x zkousel.

4. Email je hlavní bezpečnostní prvek uživatele hry. A to bys chtěl převést svůj účet hry, nebo ukrást cizí? Chápeš proč to nejde?

Drift1 tohle ocenil(a).
  5. Selendix

Selendix User

Většina on-line mailových služeb, mají možnost zapomenutého hesla, tj. že po zodpovězení kontrolních otázek, které jsi si nastavil tě na mail pustí.

6. Popřípadě pokud máš email na gmailu , tak si ho můžeš zálohovat na jinou přidruženou sekundární emailovou adresu .

7. Drift1

Drift1 User

Já se nestačím divit :D je vidět že řada hráču si není schopna nastavit v emailu ani náhradní emilovou adresu.Já mám Gmail a teď pozor-heslo mám složené z číslic,písmen a znaku celkem v počtu 36 míst!Mám nastavenou náhradní emailovou adresu jejiž heslo mám obsažené pro jistotu v hesle na Gmail :D Dále tam mám potvrzení tel.číslem takže se při pokusu o krádež dozvím včas a bez čísla se tam nikdo nedostane,pak tam mám i číslo pro případ zapomenutí hesla.:D...

8. Drift1 tak snaha ukrást účet v dnešní době je všelikajá :-D

9. Drift1

Drift1 User

To ano ale pokud člověk přemýšlí nemusí se bát ničeho.Když jsem měl hru registrovanou na seznamu zjistil jsem jeden pokus o zneužití.Pak jsem si hru přenesl na Gmail,ještě že tak.
    Ale souhlasím s tím co napsal Cruenta.

10. Sentiero

Sentiero User

Já mám účet několik let a nikdy se mi nestalo, že by mi na něj někdo vlezl a už vůbec, že by mi změnil email a pokud se tohle někomu stane tak ve většině případů je chyba na straně uživatele viz sdílení, prodávání účtů apod.

ØмĢι když si heslo zkoušel poslat, tak ti přišlo a můžeš mail použít, nebo v čem je problém?

11. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.