změna mailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RemenberTheName, 14/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdravím, rád bych se zeptal, proč mi nejde změnit mail na můj acc, nemám zablokovaný bulletin, nemám DO maily ve spamu, a stále mi nechce email přijít.. věděl by mi někdo s tím poradit prosím? na mailu jsem nebyl nějákej čas, přibližně půl roku, možná víc, to je fakt, nevím zda je to podstatné.. ale napadlo mě zda se nějak nevypla nebo tak, jiné maily ale ovšem chodí bez problému, pouze emaily spojené s mým učtem a mailem.
    ID [​IMG]95838018
    nickname : little.
    cz2
    předem děkuji za jakékoli nápady či rady..

2. |Oromë|

|Oromë| User

RemenberTheName Po pol roku neaktivity ti moze tvoj poskytovatel deaktivovat mail, to znamena, ze si ho musis znova aktivovat(vacsinou staci len opatovne prihlasenie na mail).

Neposielas to na zlu emailovu adresu? Ak mas viac mailov, tak si ich vsetky skontroluj a pozri sa ci to nemas tam, zmena sa mozno odoslala na iny mail a ty kontrolujes zlu emailovu adresu.

3. pepouch

pepouch User

Ahoj,mám podobný problém,rozdíl je ale v tom,že můj poskytovatel mailu ukončil nebo změnil firmu.Byl to OVI.com
    Tak nevím co s tím.Memohu se dostat do pošty.Myslím,že pro mě řešení není.
    ID:84536791
    nick: pepouch
    cz2

4. Korben

Korben User

V tom ti bohužiaľ nemáme ako pomôcť, to ťa neinformovali o tom že email budú rušiť ?

5. pepouch

pepouch User

Oni to převádějí na yahoo a nokia mail,píší něco o 15.dubnu,tak se budu muset snažit to do té doby vyřešit.
    Měl sem už mail změněný,ale po odbanování jsem si to nezkontroloval,a teď sem zjistil,že se mi vrátil ten původní z první registrace.
    Samo,že tam mám i komplet záhohu telefonu.
    Snad se k tomu ještě dostanu.
    Zatím dík za odpověď
    pepouch

----------------------

Tak už jsem to ověřil,je to v háji.Ukončili to již 9.3.2015.Přehlíd jsem to mezi tisíci spamy.
    Měl jsem sice mail změněn na seznam,ale po banu se zase oběvil ovi.com,ten byl použit jako první k registraci.
    Je vůbec možné řešení pro mě?Vždyť ani když se obrátím na podporu,tak mě vlastně nebudou moci odpovědět.
    A když použiji mail před banem,tak mě asi napíší že není autorizován.
    Zatím ahoj.

Naposledy upraveno moderátorem: 23/3/15
  6. Kubino

Kubino Guest

Ani podpora a ani nikto z BP ti neprehodí mail a ani nič podobné, bohužiaľ k účtu si treba spravovať aj mail.

7. pepouch

pepouch User

Zdravím,jsem největší klikař!Povedlo se mi ještě jedno přihlášení,náhodou a hned jsem si ten mail změnil.
    To je na mejdajli.
    Tak ať nám to lítá a diky pepouch

8. Korben

Korben User

Tak si dávaj pozor a dúfam že email si založil u poskytovateľa, ktorý tak skoro svoju činnosť nezruší.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.