Zmena štátu v paymente

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by »★Peяníčeκ†Legeηd_Ş√K★«, Feb 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj chcel by som zmenit štat v paymente zo česka na slovensky pretože už mi nejde nakupovat uri na slovensku cez SMS..(Prestahovali sme sa) Mam otázku dá sa to? Ak ano Ďakujem za rady :)

2. ďakujem ale tam mi len ukazuje meno emmail idcko potom akou formou som nakupoval atd ci.to.bolo MHH nwm čo mam robit

3. Korben

Korben User

4. Korben? a jako ho teda zmenim? Pomôžeš mi prosím? :)

5. Korben

Korben User

»★Peяníčeκ†Legeηd_Ş√K★«, Ty to nezmeníš nijak. Môžeš síce o to požiadať na podpore hry, no nemusí ti byť vyhovené, potom sa musíš zmieriť s inou formou platieb. Zmena paymentu sa robí len vo výnimočných prípadoch.
    Tak že napíš na podporu žiadosť o zmenu paymentu, nezabudni uviesť dôvod a samozrejme ID účtu. Žiadosť vytvor priamo z účtu v hre a potom už komunikuj cez email, ktorý je priradený k účtu.

6. Velmi si mi pomohol dakujem :)

7. Korben

Korben User

Nepomohol, len som ťa naviedol na pravdepodobne jediný smer, ktorým by si danú situáciu mohol riešiť. :)

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.