Chyby Zmensovanie mnozstva uridia z bonusovych boxov

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem gery2020, 12/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. gery2020

gery2020 User

Dobry den,

po par hodinach na pvp mape, kde som zbieral bonusove boxy som si povsimol, ze z nich dostavam mensiu odmenu.
    Videl som na roznych nemenovanych forach aj diskusie, ze darkorbit toto robi proti hracom, ktori dlho zbieraju na mape a povazuje ich za boterov, no myslim, ze tento problem bol odstraneny, ako som si vsimol v Oromeho prispevku. Ospravedlnujem sa, ze necitujem, no tema je zamknuta.

|Oromë|
    03X1K V minulosti to bolo obmedzene kvoli boterom, ktorych sa podarilo potlacit a nevidim dovod aby sa to znova zapinalo.
    Kazdy moze ist na pvp a zbierat boxy a to, ze teba sa to nepaci este nieje dovod na opatovne znizovanie odmien.

Chcem sa teda spytat, ci je to pravda alebo nie.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Podle informace z BP je system snizovani odmen pri normalnim sbirani vypnut, jedine pokud sbiras vice jak 24 hodin v kuse tak se aktivuje. A zadny zdravy clovek tak dlouho v kuse sbirat nevydrzi. :)

gery2020 tohle ocenil(a).
  3. gery2020 čítal som tú istú tému ale dočítal si ju? na konci je napísané "Ak by sa malo nieco na boxoch menit, tak to bude v oznamoch." takže treba len sledovať fórum :)

4. gery2020

gery2020 User

Ďakujem za odpovede, vyriešené.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno a uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.