Zmizelo mi vybavení

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Sweatex, Nov 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sweatex

Sweatex User

Ahoj, po cca půl roce jsem Logl do hry a zmizelo mi veškeré vybavení, Generatory Lf3,4. Designy na letouny munice proste vše krom lodí mi zmizelo.

Chtěl bych vědět jak je to možné a popřípadě zdali by bylo možné mi to obnovit, dal sem do této hry kolem 4-5 000kč a ted mi to zmizelo :/ prosil bych o rychlé jednání.

2. *-MAKRO-*

*-MAKRO-* User

Možné to je veľmi jednoducho, ak hráč nahrá viac ako 4 týždne, tak môže byť učet, alebo výbava deaktivovaná. Máš to vo VOP a je úplne jedno, koľko si do hry investoval.
    Musíš si počkať na radu moderátora a postup ktorý ti poradí. Je šanca že výbava sa bude dať obnoviť, avšak ak to nepôjde, tak bohužiaľ môžeš dávať vinu len sebe.

Počkaj si na vyjadrenie moderátora a priprav si ID svojho účtu, keď tu bude kompetentná osoba, tak sa ti na to pozrú a poradia čo ďalej.

3. Jessie

Jessie User

Ahoj Sweatex

prepáč, že reagujem tak neskoor, no z nejakého dôvodu som si až teraz všimol tejto témy, na ktorú poukazal iný hráč. Je potrebné bohužiaľ napísať na podporu a priložiť ID účtu. Buď si ale istý, že píšeš zo správneho účtu.

Ako ti už *-MAKRO-* povedal, BP po 4 týždňoch môže výbavu deaktivovať.

Ak budeš mať ďalšie otázky, neváhaj nám znovu napísať na fórum.

Thread Status:
Not open for further replies.