Zmizení dílů z GG - Lambda

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ß$ako$ß, 22/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ß$ako$ß

ß$ako$ß User

Ahoj. Už je to nějaký ten pátek co jsem do GG sekce ani nevlezl, ovšem při zjištění, že z Lambdy, kde jsem měl nejvíce dílů, mi nic nezbylo. Nevíte čím to je? Děkuji.

2. Kubino

Kubino Guest

Ako nic nezbylo? Skúšal si základnú údržbu PC či nejde o zobrazovaciu chybu? Nedoskladal si bránu a neumiestniť na mapu?

3. ß$ako$ß

ß$ako$ß User

Omlouvám se za neaktivitu, ne nešlo jen o vizuální problém. Prostě jeden den byly a o týden později nevidím z těch dílů nic, jakobych nikdy díl do Lambduy nezískal.

4. Korben

Korben User

Prvým pravidlom pri riešení problému, je aktívne odpovedanie na otázky a sledovanie svojej témy. GG si klikal aj potom , ako si písal na fórum a nedokázal si odpísať na kolegovu otázku ? Ozveš sa po 14 dňoch a čakáš riešenie ? Bohužiaľ nikto ti už neodpovie, jediné čo ti poviem, je to že klikáš brány , Alfa, Beta a Gama. Ak chceš lambdu, tak si ju musíš pri klikaní zapnúť.
    Prečítaj si DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi Tam nájdeš odpovede ako sa klikajú brány.

5. ß$ako$ß

ß$ako$ß User

Děkuji já vím jak se brány klikají, logicky teď jdu na Alphu, Betu a Gamu, když u nich mám teď nejvíc dílů. Jinak ohledně aktivity jsem se omlouval, takže proč se do mě hned navážet? Pokud omluvu neberete a chcete si rejpnout, tak to nemá asi cenu sem přispívat dál.

6. Korben

Korben User

ß$ako$ß Ak by si bol prítomný vtedy a až dnes, tak to beriem, ale ty si bol v hre každý deň a neráčil si na fóre odpovedať, tak že to rýpanie je na mieste a omluvu neberiem a ako píšeš, viac tu nieje čo riešiť.
    Či ti niečo zmizlo , alebo nie, už nikto nezistí.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.