Zmizení lodí

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem JohnCarter92, 2/7/26 v(e) 9:14 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, po měsíci jsem se lognul do hry, a zmizely mi lodě typu Citadel, Aegis a Spearhead.. Stejně tak kredity za které jsem je vydražil.. jak je toto možné? Stejně tak mi zmizel popis účtu a před nickem se objevila předpona CZ3...

2. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

JohnCarter92 Ahoj, a jsi přihlášený na správném serveru? Na jakém serveru jsi hrál původně?

3. Ahoj, vůbec netuším.. myslel jsem že je jen jeden pro CZ, jde to někde změnit?

Aha, tak chyba je moje, přepnul se mi server, nevěděl jsem že to jde.. Omlouvám se, vše v pořádku a prosím smazat vlákno :))))

Naposledy upraveno moderátorem: 2/7/26 v(e) 9:26 AM
  4. Locker

Locker Forum Moderator Team Darkorbit

JohnCarter92 To se může stát každému, taky bych jako hráč psal na fórum, pokud by se mi něco podobného stalo.
    Příště prosím použij tlačítko upravit, aby jsi nevytvářel multiposty. příspěvky jsem ti sloučil.

-------------------
    Na žádost autora, vlákno uzamčeno.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.