Zmizení Zeuse

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem kapitan0827, 18/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, dnes mi po mem zničení zmizel Zeus, mam automatickou opravu letounů, takže nechápu proč.

Moje ID: 65436778
    Předem děkuji za vysvětlení .

Naposledy upraveno: 18/3/16
  2. Foяmi

Foяmi User

Příčin může být více.
    Buďto jsi neměl opravovací CPU v obou konfiguracích nebo jsi neměl dostatek U nebo kuponů na opravu.
    Pro kontrolu sem zadej své ID. Někdo s pravomocemi se ti na to určitě podívá.

3. Cpu opravy jsem měl i mam v obou konfiguracích (zbývá 26 použíti ) A kupónu na opravu mam asi 2 000 .

Naposledy upraveno: 18/3/16
  4. a proto nespoliham na opravovaci cpu nejsi ani prvni a ani posledni kdo si myslel ze se to stat nemuze ale muze radeji si kontroluj kazde nalognuti stav znicenych letounu a budes mit klidecek

5. Korben

Korben User

No v čase 00:57:20 si v lodi CPU nemal.

6. Co ? jakto ? ja ho nevyndaval a v tolik hodin včera jsem tu ani nebyl ;) takže nevim ,ale co vm je že dnes odpoledne jsem tam to cpu měl

7. Korben

Korben User

Tak to je veľmi zaujímavé, tak si sám v denníku skontroluj aké NPC ťa sundalo.

8. tak podle deniku:
    18.03.2016 - 00:57[​IMG]Letoun zničen
    Ale ja šel spat kolem 23:30 tak jak mě mohlo něco zničit když byl PC vypnuty ?

9. Korben

Korben User

Tak to ja neviem, ja tvoje PC nestrážim. Ja som ti len odpovedal na otázku, kam ti zmizol Zeus.

10. JJ v poho diky ,ale i tak nechapu ,jak se to mohlo stat. Asi už nic více nevymyslíme tak můžeš dat lock ;)

11. Korben

Korben User

Bohužiaľ , zápis nepustí.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.