Chyby Zmiznutie double boxov

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem cecina1234, 19/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cecina1234

cecina1234 User

Dobrý deň ked bol reštart všimla som si že mi zmizli doule boxy končia 27.3.2015 to som si akože zaplatila aby ste mi ich potom zobrali ?!

2. 123812

123812 User

I tady Boostery někdo píše, že mu zmizly.. nejprve hledej a nezakládej zbytečné nové témata..

3. Souhlasim. Mě po dnešním restartu taky zmizeli.
    Včera jsem si je na večer kupoval dnes rano v pohodě, ale po dnešním restartu zmizeli..
    Prosím něco s tím udělejte sakra neutraltil jsem snad zbytečně 50kč :mad::mad::(

4. cecina1234

cecina1234 User

A odkial to ja mám vedieť nečumím či niekto zakladal ešte čo mna len *** že si za niečo zaplatím a potom to polovica hráčom zoberete.

Naposledy upraveno moderátorem: 19/3/15
  5. Někteří lidé sou nenormální... Nevidíte že už tu je X témat s touto chybou ? tak pište tam... Děláte tu zbytečně čurbes

6. 123812

123812 User

Za 1, se uklidněte
    Za 2, počkejte a dočkáte se odpovědi
    Za 3, než zakládáš téma, pohledej jestli se to už někde neřeší

7. Korben

Korben User

cecina1234 Za tvoje vyjadrovanie udelené body. Takto sa vyjadruj doma!!! Problém je nahlásený.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.