zmiznutie Goliatha

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pecko, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pecko

pecko User

Zdar, chcem sa spýtať, ako je to možné že mi zmizol goliath na 4-5 mape? Útočil som na neho a v ľavom hornom rohu mi zmizol som sa pozeral aj na LOG, ale nič sa neudialo, neviete čo sa mohlo stať? A ešte jedna otázočka môžem dostať z uber NPC aj logdisky?

2. Korben

Korben User

Ako zmizol ? Strieľal si ho celú dobu ? Jedna téma , jedná otázka, jedno riešenie problému. A áno môžeš dostať logdisk.

3. TRIXT

TRIXT User

pecko: Pokud se ti dostal na chvíli z dostřelu, mohl použít CPU skoku na domovskou mapu. V tom okamžiku ti jakoby zmizí.

4. *SATKO*

*SATKO* User

pecko,jednoducho Ti ušiel.Bud ako napisal TRIXT alebo inou taktikou napr:dostat sa z dostrelu-mask-emp-únik do zony žiarenia a vijsť o kus dalej .Na minimape ho nevidno a ked pôjdeš za nim ,má mask a ujde opačnou stranou lebo on ta mape vidí.Sám som takto unikol vela krát

5. pecko

pecko User

tak o tom neviem, ze CPU ma takúto možnosť. Pri zóne žiarenia nefunguje to tak, že ta bodka na minimape sa nestratí? Ale fakt je že par krát mi ušiel a potom zmizol, takže CPU je hodná do výbavy. A ešte jedna otázka pri love na NPC na mape x-7 som "pukal" Boss Kristallon a na minimape sa mi ukazoval červený maják, ktorý informoval o ďalšom Boss, je to bug, alebo nie? A bol som v skupine mimochodom.

6. |Oromë|

|Oromë| User

na 90% skocil s Skok JP02-CPU, staci aby sa na 20 sekund dostal z dosahu strelby a moze okamzite skocit na x-1 mapu.

Ten cerveny majak bude schopnost lode spearhead.

[​IMG]Označení cíle
    Tato schopnost označí cíl pro členy tvé skupiny a zvýši takto škody, které budou členové skupiny způsobovat.
    Doba trvání: 15 sekund
    Doba ochlazování:40 sekund Označím nepřítele, který se zobrazí všem členům skupiny na minimapě. Jak je nepřítel při označení pod útokem členy Vaší skupiny, způsobujete mu více škod.

7. pecko

pecko User

žiadny spearhead u nás v skupine nebol. ale po zničení toho Boss označovalo ďalšieho Boss na minimape.

8. |Oromë|

|Oromë| User

pecko Nerozumiem, co sa ti zobrazilo na minimape? Cervena bodka? Ping ako v skupine?

V minulosti po puknuti npc sa hracovi na niekolko sekund zobrazilo na minimape nanovo respawnute NPC, to ale pokial viem uz nefunguje.

9. Kubino

Kubino Guest

Neaktuálna téma.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.