Zničené irisky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Zedník, 23/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zedník

Zedník User

Před chvílí jsem lovil na palladku a byl jsem zničený....nic nového. Ale potom se naloguju a koukám,že jsem přišel o 4 letouny typu iris,i když jsem na ně naposledy koukal a bylo tam kolem 95%. Navíc jsem měl k dispozici pouze základní formaci i když jich vlastním daleko více. Tudíš se chci zeptat,co to má znamenat..?

server: CZ1
    nick: Zedník•furt•KAMERUJE
    firma: VRU
    ID: 82478145
    java: Version 7 Update 45
    FP: Verze 11
    speed test:

Naposledy upraveno: 23/12/13
  2. Zeus

Zeus Guest

Kamaráde,to máš smolíka.Máš si letouny hlídat a opravovat si je raději dřív.Já je opravuji na 80%.Jinak není možný,aby si měl na 95% a ruply.určitě si zapomněl na nějaký sestřel.Koukni se do hlášení a uvidíš,že mám pravdu.

3. Zedník

Zedník User

Ano,i já to tak běžně dělám...nicméně teďka se mi nechtělo farmit,protože jsme měli nálety na palla. Na žádný sestřel jsem nezapomněl...od té doby,co jsem se naposledy kouknul,měli 95% a když mě teďka sestřelili,tak by správně měli mít 97% a místo toho jednoduše ruply

4. Pokud je pravda co říkáš, co zkusit poprosit na podpoře o přezkoumání?

5. Zeus

Zeus Guest

Dobře,v tom případě napiš na podporu hry a požádej,aby ti je vrátili.Oni zkontrolují,zda máš pravdu nebo ne.Hlavně to napiš ve slušnosti a jak má být,ok?

6. Zedník

Zedník User

Tak mi teda držte palce...už jsem sice nakoupil flaxe a první irisku hodil do dražby,abych mohl alespoň nějak hrát..ale kdyby to vyšlo,bylo by to fajn :)

Zeus,mohu Tě poprosit,aby jsi nechal vlákno otevřené,abych mohl dát vědět,jak jsem na podpoře dopadl? :)

7. Zeus

Zeus Guest

Ano,počkám 24 hodin a pak to zavřu,přeji hodně štěstí.

8. Korben

Korben User

Irisky si jednoducho bohužiaľ zabudol opraviť. S tým už nič nenarobíš. Na podporu písať vôbec nemusíš.

9. Zedník

Zedník User

Už jsem tam bohužel napsal....A ty jsi to přezkoumával?

EDIT:
    Tak už mám odpověď z podpory:

proveril jsem vas problem a bylo zjisteno, ze doslo ke zniceni na 100% poskozeni, nebyl tedy zjisten zadny problem ve funkcnosti hry ci herniho uctu.

Takže se mi tomu nechce věřit,ale asi to tak bude...z mé strany to je bohužel vyřešeno a nezbývá mi nic jiného,než poděkovat a popřát hezké svátky :)

Naposledy upraveno: 23/12/13
  10. Kubino

Kubino Guest

Považujem teda za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.