Zničení hráče ze stejné firmy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem NinjaChicken, 2/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, chci se Vás zeptat... zničil jsem svého spoluhráče ze stejné firmy. Otázka zní, Když změním firmu, vymaže se mi z hodnocení záznam o zničení spoluhráče ? Děkuji za odpoved

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

NinjaChicken pokud mas na mysli pocet znicenych spratelenych lodi v sekci vypoctu rankingovych bodu, tak ne, pocet zustava i po zmene firmy.

3. TRIXT

TRIXT User

NinjaChicken: Navíc by se ti při přestupu odečetla polovina cti, takže by tvoje RB utrpěly mnohem více než tím, že se ti přičtou trestné body za zničeného hráče. Dávej si na to příště pozor, ale jeden sestřel omylem není třeba tak zásadně řešit. Stačí to danému hráči vysvětlit a hlavně se omluvit.

4. Ano, už si budu dávat pozor. A co Vy už jste zničily někdy spratelneho hrace ? :(

5. TRIXT

TRIXT User

No na CZ1 hraji u VRU již dva roky a za tu dobu jsem zničil 51 spřátelených hráčů. Pár z nich jsou překliky (3-4), zbytek (tak 50 na 50) připadá na blbnutí s ostatními členy klanu a vzájemné porovnávání sil a ta druhá část pak na řešení problémů, u kterých selhala diplomacie. ;)

6. Sentiero

Sentiero User

NinjaChicken Myslím, že většina hráčů už někdy sestřelila hráče své firmy, ale pokud to neděláš pravidelně a naschvál, tak v tom není žádný problém může se stát, že ho sestřelíš, když má málo bodů života a ty ho omylem naklikneš :)

Jinak já jsem dobu, co hraju (3600 hodin) sestřelila 47 spřátelených lodí, občas se překliknu, občas je potřeba vyrovnat s někým účty a ukázat mu, že mě střílet nebude ;)

7. Aha :) Děkuji za odpovědi :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

NinjaChicken jak ti pisou spoluhraci, naprosta vetsina hracu uz nekdy sestrelila sprateleneho spoluhrace. :) At uz cilene nebo omylem. Hlavne v tom druhem pripade je dobre se omluvit a situaci vysvetlit, muzes tak predejit nechtenym konfliktum.

Jinak povazuji tema za zodpovezene a dovolim si uzavrit.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.