Zničení přes portál?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Alagesias, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    nedávno se do mě pustil odvážlivec z VRU, když sem se mu odportl, měl jsem ještě trochu HP a po chvilce jsem bouchl přitom už jsem byl na jiné mapě (2-8). Chtěl bych se zeptat, jestli je to bug popř. jak to udělal?

2. *pursuer*

*pursuer* User

Nestalo sa,ze vystrelil z raketometu a pocas tvojho portovania doleteli,zasiahli ta a pukol si?

3. Viděl jsi film Harry Potter Relikvie smrti 1 část ? Jak Dobby zemře ? Tak takhle se to dá asi vysvětlit ... Občas , když se portnu , tak ještě vidím , jak do mě vyjde výstřel, který jakoby proskočí se mnou portem .

4. Alagesias

Alagesias User

To nevím, jestli střílel raketomet, ale myslim, že sem měl ještě dost HP, že bych to přežil...

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

No presne jak tu bylo napsano, obcas kdyz te nekdo strili a portnes tak za tebou na druhou stranu jakoby proskoci lasery nebo raketa ktere te muzou dorazit a je to asi nejpravdepodobnejsi vysvetleni.
    Krasne prirovnani tomu dal Łєgєηđ★кαmαşuтяα :D

Zase je hloupost v tom videt programy s kterymi te muzou sundat pres ZN, jinou mapu, apod., nic takoveho neni.

6. |Oromë|

|Oromë| User

Bola to zbytkova dmg,ktora akoby preletela cez port spolu s tebou.

Toto som zazil velakrat, je to normalne, ziadny bug a ani program....

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se neozval, považuji za zodpovězeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.