zobrazení úspěchů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ZOHAN, 17/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZOHAN

ZOHAN User

Plním úspěch zima 2013- úspěch 6213. Mám tam 33/62 úkolú a mám splněno 34 úkolů. V nyx mi svítí 34 úkolů splněných - 30 normálních a 4 speciály. cc cleaner použit ( zkusím jiný prohlížeč ještě a doplním?)
    id 62978493 server cz1 - nick ))ZOHAN((

na mozille jsem rozjel hru a v nyx jsem zjistil, že mi chybí 10.tý lehký zimní úkol. Nejsem si vědom, že bych ho nesplnil.

Naposledy upraveno: 17/12/13
  2. Sid

Sid Guest

Nemusíš doplňovat, číslo se ti nemusí přepsat v achivementech hned, nějakou dobu to trvá.
    Důležitější je, zda ti byl úkol uznán v NYX nebo-li ponovu nazvaném modulu Řídící centrum :)

Mohl jsi využít oficiální téma.

Diskuze k tématu: Achievement Systém

3. ZOHAN

ZOHAN User

omlouvám se za vlákno- špatně jsem asi hledal(napsal jsem achievment a nic nenašel)
    špatně se tu orientuji zatím. Včera jsem to v nyx (řídícím centru) kontroloval a dneska mi tam chybí 10- tý lehký úkol. Tak jsem ho asi nedokončil- moje chyba asi.

4. Sid

Sid Guest

Pokud jsi nesplnil jeden lehký úkol, pak již asi nebudeš moci splnit onen úspěch 6213.
    Počítá se pravděpodobně se splněním všech úkolů, které budou v této akci k dispozici.

Myslím, že téma můžu považovat za zodpovězené a vyřešené, případné další dotazy piš do odkázaného tématu. Děkuji.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.