Chyby Zoznámte sa s Scaramouche

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem 88samo88, 18/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 88samo88

88samo88 User

Misiu "Zoznámte sa s Scaramouche" si nesplnil.

Misia ktora neni dobre vychytana... hodina zabiteho času kvoli lordakiam.
    Spôsob škody loradakiam 41000/50000.
    Miniem lordaki polku hp a idem preč.
    Potom si niekto pride lordakiu dorazi a zarata ju mne takže mi to zruši misiu a ja tu nebudem zabijať čas aby som ju robil znova.

2. Ahoj ,ať ti tu lordku někdo nastřelí a ty ji znič celou - nesmíte bejt ve skup. Ukol budeš mít rychleji hotový než ho dělat sám :)

3. -baghira2-

-baghira2- User

Ľahko a skoro sa vzdávaš. Na cz1 mi ju 5x za sebou zrušila vlastná firma. Ale nevzdal som to, a po 6x sa mi to podarilo.
    Poradím Ti len túto fintu. Sleduj na x2, x3 a x4 mapách vlastnej firmy na minimape modré bodky a nedovoľ, aby sa k Tebe
    priblížili keď sa trápiš s lordakiami. Akonáhle sa u Teba objaví vlastná firma, strieľaj po inom npc, streuner, mordon, sibelon,
    to je jedno; len aby sa Ti nezrušila táto misia. A pre istotu promérium v rýchlosti a veľmi často meň mapy ako náhle
    zistíš veľký počet hráčov vlastnej firmy na tej danej mape.
    Viem je to otravné, ale to je jediný spôsob ako uspieť. V skratke nedovoliť členom vlastnej firmy, aby Ti tú misiu zrušila.
    A to tým, že ich bližšie k sebe nepustíš. Pre lepšie pochopenie. Pokým máš spearhead s 1xLF3 máš to hotové do 20 minút.

+ malá rada, snaž sa to robiť v čase, keď je na Tvojom serveri najmenej hráčov.
    tzn. že keď nemáš veľa času skoro ráno, tak v neskorých nočných hodinách.
    napríklad medzi 23:00 a 24:00h. totiž na cz2 a cz3 väčšina pilotov už spí.

Naposledy upraveno: 18/3/16
  4. PaiMei

PaiMei User

a nebo jdi do alfy a tam na to budeš mít klid, npc z bran se do toho úkolu počítají

*Ł€Đ* a -baghira2- tohle ocenili.
  5. A nebo pockej az ty lordakie bude delat nekdo jiny. Bumm bilou za 60k a je to.:D

6. 88samo88

88samo88 User

OK dik ludia berem vaše rady na vedomie. Nevzdavam sa misiu sa pokušam robiť stale a snad sa mi to podari dakujm ;)

7. rob to tak ,že maš pri sebe aspon2 npc sposob poškodenie a preklikni na hocijake iné npc,ak pôvodné npc niekto dorazi ,úloha nebude zrušená.Ja som to robil takýmto spôsobom a ako ti už niekto radil skoč na vedlajšiu mapu a vráť sa.zameranie tebou nastreleného npc sa zruší.Taktizuj ,rád si dostal veľa

8. Nejrychlejší způsob je když si pozveš kámoše, se kterým ale nesmíš být ve skupce a ten kámoš hodí do lordky raketku a ty tomu plácneš za 50k bílou jak psal Deborka, pokud tolik nebereš tak to uděláš víckrát no :-D

9. 88samo88

88samo88 User

45000/50000 a niekto mi to pukne no tak ja vam na to s*rem

10. chce to trpezlivosť

11. Selendix

Selendix User

Návod jak to udělat tu máš.
    Já to teda dělal sám, bez pomoci, snad 6x a dal jsem to.

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

88samo88 tak když někdo nečte, tak můžou ostatní to samé na něho. To vyjadřování máš patřičně ohodnocené.

Tímto považuji za vyřešeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.