Zprávy a chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MΞDIUS, 25/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MΞDIUS

MΞDIUS User

Dobrý den,
    rad bych se zeptal kde najdu odkaz na jednání ve zprávách a chatu. Bylo mi z podpory napsano, že šířím zprávy které nebyli určeny mě a za to mi hrozí ban na učet a tomu kdo mi tento email poskytl trvalý ban. Prošel jsem si už několikrát VOP i pravidla tady na fóru a nikde ani zmíňka o tom, že je to zakázáno a že za to může být takový postih. Mám to tedy už brát jako vyhrožování ze strany podpory? Příjemce pošty snad může s touto zprávou naložit jak uzna za vhodné. Takže bych rád našel ten "předpis" podle kterého byla podpora opravněna mi takou zpravu napsat. Abych to mohl nějakým způsobem začít řešit. Vyhrožovat si nenecham ani od podpory!
    Děkuji předem za vyjádření s pozdravem Medius.

2. Korben

Korben User

Toto si rieš na podpore. Fórum neslúži na riešenie otázok týkajúcich sa rozhodnutí podpory. Len tak mimochodom, medzi upozornením a vyhrážaním, je veľký rozdiel. Podpora ťa len upozornila na danú skutočnosť.

Fórum slúži na riešenie problémov a otázok z hry a nie z podpory.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Gahan tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.