Zrazu minus cest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PEGAS, 11/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PEGAS

PEGAS User

Dobry den, včera som odstrelil par spriatelenych petov a dostaval som za ne plus cest aj skusenosti. Dnes odstrelim jedneho peta a hned bum Dostal si -409600 cti.
    Ako je to možné ze dostanem hned tak veľa minus ked predtym som dostaval plus ?

11.03.2015 - 11:59[​IMG]Dostal si -409600 cti
    11.03.2015 - 11:59[​IMG]Dostal si 20000 BS
    11.03.2015 - 11:59[​IMG]Odstrelil si spriateleného PET.
    11.03.2015 - 11:48[​IMG]Odstrelil si spriateleného PET.
    11.03.2015 - 11:48[​IMG]Dostal si 22500 BS
    11.03.2015 - 11:48[​IMG]Dostal si 75 cti
    10.03.2015 - 14:13[​IMG]Dostal si -12800 cti
    10.03.2015 - 14:13[​IMG]Dostal si 51200 BS
    10.03.2015 - 14:13[​IMG]Odstrelil si spriatelenú loď.
    10.03.2015 - 14:13[​IMG]Odstrelil si vesmírneho pilota Raury†feat†nikita (MMO).
    10.03.2015 - 14:15[​IMG]Odstrelil si spriateleného PET.
    10.03.2015 - 14:15[​IMG]Dostal si 20000 BS

Par vypisom z denníka. Naposledy som dostal za toho hrača -12800 cti a dnes uz zrazu -409600 cti. Ako je to možné ? dakujem

2. Altlantis

Altlantis User

Pokud střílíš spřátelené pety,tak se divím že dostával plus čest :D. sestřel peta je jako sestřel hráče teď.Třeba se včera stala chyba a dostával si + čest.Dnes se ti to možná sečetlo a dostal jsi - čest. Po každým sestřelu se ti - čest zvyšuje

Jinak to střílení vlastní firmy bych tě asi vykopnul..Na střílení máš 2 další firmy,případně war

3. PEGAS

PEGAS User

Altlantis Peta som vyčšinou strielal jedneho hračovi ktory ma raketkoval a potom len utekal na vege, tak som mu pukal peta za čo som aj dostaval plus česť, ano občas som odstrelil nejakeho ineho peta za ktoreho mi bud neukazalo aku čest som dostal alebo som dostal plus. Tak preto nechapem prečo dnes zrazu tolko minus čest. Ked mal s tym BP problem prečo mam nato trpieť ja ? mali to dať po reštarte od 0. Strielam len petov tych ktory si to zaslužia a pomahaju na pldku vru a eic. ( som mmo) aj ten minus cest za hrača čo som dostal bolo ked pomahal jednemu EIC. TKa pukol :)

4. Altlantis

Altlantis User

Tak to nechám raději na moderátory a administrátory..Já odpovídal dle toho,co jsi zadal v prvním příspěvku.

5. PEGAS

PEGAS User

Uvidime ako sa vyjadria. Ale celkom to nechapem, lepšie som si teraz aj pozeral denník a pri niektorých odstrelenych petoch mam len napisane kolko som dostal BS ale česť nikde pritom v hernom okne ked som ho odstrelil tak mi hned napisalo aj BS aj cest a všetko bolo plusové.

6. Korben

Korben User

To, že si dostaval za PETa + česť, je minulosť. Teraz je za PETa - česť , ako za hráča a to že sa mínus nezobrazuje, je len chyba v zobrazení, no nemení to nič na tom, že ti to česť berie. Tak že žiadná chyba, česť ti zobralo oprávnene.
    Momentálne máš 13 odstrelov , spriatelených hráčov.

7. PEGAS

PEGAS User

Korben aha tak zato že je zase nejaka chyba maju trpieť hrači super. Mne na hernom okne zobrazovalo že som dostal plus česť, v denníku nezobrazuje nič, ale nakoniec dostanem - česť. Super čim viac noviniek tým viac chýb a ako odškodné nedostanem asi nič.

pajix tohle ocenil(a).
  8. |Oromë|

|Oromë| User

PEGAS Tu mas celu odpoved k tvojmu problemu Zabijeni Pet vlastni firmy

Chyba je len, ze nezobrazi hned minus pri odstrele PETky(to sa casom opravi), no system funguje spravne a cest ti strhlo uplne opravnene. Mas na ucte 13 aktivnych zostrelov vlastnej firmy, pokracuj v tom a nebudes mat ziadnu cest.

PET do plusu nie je chyba, pravdepodobne ta jeho PET napadol a ty si ju nasledne zostrelil, v tomto pripade sa ti ratal normalne do plusu. Problem nastal pri PETkach bez zobrazenej cti, tieto PETy isli do minusu.

Nemas za co dostat odskodne, za spriatelenu PET je vzdy minus.

9. PEGAS

PEGAS User

Lenže mne sa aj pri petkach ktore ma nenapdli ani ich zrači zobrazovali plus cesť nie len za tie čo ma napadli ako prve. Z tých 13 aktivnych zostrelov ako píšeš, mi minimalne pri 5-6 ukazazalo ze som dostal plus česť, tak ako je potom možné ze mam -409600 cti za odstrel ? Zato že bp ma zase chyby a ja som to nemal z kade vedieť mam teraz minus.

10. Chtěl jsem napsat něco v duchu, co tu píše |Oromë|, ale byla rychlejší.
    PEGAS zveřejněno to bylo i tady poznamky-k-aktualizaci-leden-2015. Takže stačí číst a hlídat si to.
    Že jsi to neměl odkud vědět, jsou pouze výmluvy...je mi líto.

11. Korben

Korben User

PEGAS Odškodné za to že strieľaš vlastných ? :rolleyes: Ja by som skôr zaviedol , aby sa odpočet zobrazoval až po 10 zostrele. Aspoň by to obmedzilo privlastňovanie NPC.

Plus česť sa zobrazovala niekedy a to bola chyba ktorú hráči využívali, no tomu je koniec.

12. PEGAS

PEGAS User

»†prchlik†« o tom ze sa odpočítava česť som vedel, ale ked niekoho odstreliš a da ti to plus česť tak budeš nadavať ? Určite nie tak radšej sa zdrž komentara nikto nie je zvedavy na tvoje výlevy. Ako vidím na tomto fóre nikto nepomôže a budu tu len hustiť do každeho. Zbytočne sa obraciať na forum...

13. vosinoha1

vosinoha1 User

přidám se ke korbenovi a prchlíkovi nečtete fórum nevíte co je ve hře upraveno nebo změněno vesele pálíte vlastní a pak se divíte dobře vám tak ...

14. PEGAS

PEGAS User

vosinoha1 ty by si sa mal prečítať toto celé vlákno aby si vedel o čo poraidne ide lebo zrejme si nečítal nič hlavne že píšeš "mudrosti"

15. vosinoha1

vosinoha1 User

četl jsem to celé a vidím že střílíš vlastní (13) + pety některý do plusu některý ne prostě ti je jedno jakou firmu pálíš a brečíš tu máš mínus po právu tak nefňukej

16. SANI.SVK

SANI.SVK User

Takže o tom že by si mal dostávať mínus česť si vedel a hned si chcel využiť BUG v hre, že to dáva plus za vlastných, za čo by si mal byť potrestaný podľa pravidiel o zneužívaní BUG-ov.

A počkať ty si vlastne potrestaný bol. (- česť! :eek: ) :D:p

17. Korben

Korben User

PEGAS Vlož mi sem výpis, keď ti dalo + česť.

Tak že ak ti dávalo plus česť, tak bolo všetko v poriadku, ale keď ti nasolilo mínus, tak už je chyba? No podľa mňa to je využívanie chyby.

Tak že ako ti máme pomôcť ? Uvedomuješ si čo vlastne píšeš a čo si robil ? Asi nie?

18. PEGAS

PEGAS User

SANI.SVK nevedel som že to je bug chyba alebo čo, BP si meni kedykoľvek čo chce tak som myslel že to je zase ich dalšia zmena o ktorej dali každemu vedieť, ale to že to je chyba som sa dozvedel až dnes ked som dostal veľké minus.
    vosinoha1 palim tých čo si to zaslužia a ked budu raz pomahať inej firme nech k nej prestupia alebo budu pukať je jedno či plus alebo minus cest, mne tu išlo len o princip a kedže to je chyba neurobím s tým nič ved v hre je viac chyb ako toho čo šlape ako ma.
    Kokos vy ste naozaj nechapavy ??? JA tu píšem o tom že mi naraz dalo veľké množstvo minus !!! Keby mi da minus 24 000 tak nepoviem ani pol slova ale hned tolko tak som nevedel prečo. Ja viem veľmi dobre čo robím ale vy asi nechapete o čom tu píšem. Hold pisať na forum nema zmysel ked nie je nik kto by napisal normalnu odpoved bez toho aby mal nejaky komentar k tomu. Lock poprosim

19. Korben

Korben User

PEGAS Čo nenormálne som ti napísal ? Jednoducho , mínus si dostal právom a je jedno či sa ti výpis zobrazuje , alebo nie .

Od 01.03. 2015 , máš zostrelených 31 Petiek. To ťa nenapadlo napísať na fórum otázku prečo ti nepíše česť ?

20. PEGAS

PEGAS User

Tak posledný krát, ja netvrdím že som ho dostal nepravom alebo čo, mne išlo o to že mi predtym vzdy zobrazovalo či som dostal minus alebo plus a kedže som včera dostaval plus (chyba) tak som myslel že som dostal plus a bodka. A ked som dnes dostal veľké minus myslel som že islo o chybu preto som pisal sem, avšak ako včera mi ukazovalo že dostavam plus ale systemovo som dostaval minus čo som nemal z kade vedieť. Človek už ani nevie čo je alebo nie je v hre chyba. To že sa tu bude niekto do mna navážať že strielam vlasných do toho vas nič nie je a na vaše nazory nie som zvedavy.

Korben dakujem za vysvetlenie, dufam že sa zobrazovacia chyba čim skor odstrani.

Ahoj

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.