Zrazu minus cest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PEGAS, 11/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben

Korben User

PEGAS Táto chyba bola už nahlásená, tak isto tu už boli o tom hráči aj informovaný a to že si dostal plus, mohlo byť len vtedy, ak ťa hráč napadol prvý , inak ti plusovú hodnotu ukázať nemohlo.

2. Nevšiml jsem si, že by se tu do tebe někdo navážel, jedině ty tímto :
    Já přitom reagoval na tvoji zprávu
    , protože to zveřejněno bylo a ne jak jsi tvrdil, " ja som to nemal z kade vedieť".
    Tak si příště odpusť komentáře o nějakých výlevech, prosím.

3. PEGAS

PEGAS User

»†prchlik†« posledný krat, nereaguj ! Bavim sa tu s korbenom tak sa do toho nezapajaj ked nemáš ničim normálnym prispieť.

Všetko je už vyriešene.

4. PEGAS to jsem rád, že to máš vyřešené.
    Ale reagovat musím, když mě tu bezdůvodně napadáš. Já jsem přispěl s naprosto normálním komentářem, prosím přečti si to ještě jednou. Jinak končím tuto debatu, protože to jde OT a nechci kvůli tobě dostat zbytečné body.
    Měj se hezky a ber hru jako zábavu a ne jako životní boj. ;)

5. Kubino

Kubino Guest

PEGAS

ty prosím nerozkazuj kto bude prispievať do tvojho vlákna a kto nie, nemáš na to žiadne právo. Spoluhráč sa ti snažil len vysvetliť ako sa veci majú lebo tomu očividne nechápeš.

Ak je však všetko vyriešené dovolím si uzamknúť.

Btw. »†prchlik†« kolega Orome je muž :)

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.