Oznámení Zveřejňování hráčské identity

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Davidek, Jan 4, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Davidek

Davidek User

Dobrý den, před chvílí jsem se ocitl ve výměně názorů na chatu s jedním velmi chytrým hráčem. Přestal se ovládat, začal mě na chatu nazývat mým jménem z osobního života.
    Přikládám obrázek chatu: http://prntscr.com/drewth
    Dále přikládám obrázek i z Fb stránky Darkorbit Cz3, že se nejedná jen o nedorozumění a že to bylo myšleno na mě.
    Hráč se mě tím snaží rozhodit, jsem zcela klidný, ale nestojím o to, aby každý věděl jak se jmenuju a takových případů jako teď vznikalo víc.
    http://prntscr.com/drf4it

Přeji hezký zbytek dne:)

2. Ahoj Davidek, to by si mal napísať do sekcie chat zde, možno by postačilo poprosiť moderátora o presunutie.

Last edited: Jan 4, 2017
  3. Řiď se podle Pravidlá žiadosti o zrušenie / udelenie banu a napiš to do sekce Chat, pokud se cítíš ukřivděn.
    Každopádně já to beru trochu jinak, vzhledem k tomu, že jsem měl i dříve své křestní jméno v přezdívce. Každopádně když tě osloví jenom jménem, tak bych z toho tragédii nedělal. Neměl jsi náhodou dříve i ty součást přezdívky na DO své křestní jméno? Pak by ta žádost byla naprosto bezpředmětná. Každopádně když by někdo vyzradil celé tvé jméno (vč. příjmení) tak by to už bylo o nečem jiném. Ale je to na posouzení moderátora / týmu.

4. Borat

Borat User

Ahoj,

Ako ti už hráč napísal tak treba to napísať do sekcie chat, ale podľa vzoru, ktorý nájdeš tu. Pravidlá žiadosti o zrušenie / udelenie banu.
    A len takto. Facebook sem neťahaj nakoľko to nieje od BP a preto sa to ako dôkaz neberie.

Zlá sekcia.
    Lock.

Thread Status:
Not open for further replies.