Zvýhodnený balík - zľava

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Enriqe-XXX, 15/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Zdravím,

chcel by som sa spýtať ohľadne predplatného Zvýhodnený balík - zľava (25% zľava na všetky uridove predmety za 1,99€). Dá sa toto využiť aj jednorazovo? Tým myslím napr. iba na jeden deň, teda či by som mohol hneď po niekoľkých nákupoch predplatné ukončiť.

Ďakujem.

2. GΞRΛN

GΞRΛN User

a prečo by si ho rušil po jednom dni keť to maš na 1 týžden iba ?

3. Ne neda,to jako myslis,ze das 1.99 eur. Misto tydne to pouzijes jeden den a oni ti 1.50 vrati? Trochu u tech vasich otazek pouzivat hlavu. Do nedavna byla moznost jen na dva mesice za podstatne vyssi sumu. Budme radi za toto. Az u toho balicku bude napsane na jeden den tak pak si to porid.;)

4. |Oromë|

|Oromë| User

Enriqe-XXX Vypovedat balicek mozes kedykolvek, no ostane ti aktivny cely tyzden a zaplatis za neho 1,99€.

Vypovedanim iba zrusis automaticke kupenie dalsieho balicka, cena balickov sa neda menit.

5. 1980milan

1980milan User

nedá sa zrušiť keď raz zaplatil za balíček na týždeň tak je na týždeň nie na 1,2,3 ...dni s možnosťou zrušenia

6. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Samozrejme že som to nemyslel tak aby mi časť peňazí vrátili :D Myslel som to presne tak ako odpovedal Orome.

Takže ďakujem. :)

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Považuji za zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.