Oznámení Zvyšování a ubývání štítů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oops.eu, 8/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oops.eu

oops.eu User

Mám problém/bug/chybu nebo nevím jak tuto věc mám nazvat.

Při přepnutí konfigurace se mi na druhé konfiguraci furt mění štít, to je blbost, špatně jsem to asi spočítal kolik mám mít štítu, kdyby se mi to stalo, tak sem napíšu...

To samé při proskoku bránou, zaznamenal jsem to jenom na spodních mapách, proskočím a najednou mám trochu štítu a půlku hp(teď to myslím tak že jako by do mě někdo střelil za 300k :)) nikdo do mě nešel a když sem byl na portu tak ani žádné npc, normálně jsem se opravil jako po mině. Stalo se mi to vícekrát a nelíbí se mi to. :D Naposledy se mi toto stalo při proskoku z 3-3 na 3-4, takže na nepřátelských mapách.

Jenom oznamuji chybu, nečekám že mi tu hned napíšete chybu jsme opravili. :D

Pokud se to děje i ostatním, tak to sem prosím napište, možná jsem se někde nevyjádřil doslovně, tak váš popis pomůže. ;)

71776868
    cz2

Naposledy upraveno: 8/3/15
    kačatko81 tohle ocenil(a).
  2. ja neviem ci si si len dnes zapol dark ale toto co pises ze vec stara cca 5 dni a je tu okolo toho milion vlakien tak neviem naco zakladas nove.... a mimochodom vedia o tom a pracuje sa na odstraneni

3. oops.eu

oops.eu User

dneska ne, je to problém ze včerejška... já moc na spodních nelítám, takže jsem to zjistil až teď a zakládám nové vlákno, protože jsem si opravdu nikde nevšiml že by toto bylo napsané, sorry, ale kdyby to tady takhle jak to mám já bylo, tak to vím, ale není a pokud to je psáno někde v Nový klient, tak to fakt pročítat nebudu, tam je toho teď spousta neaktuálního... jinak díky za vyjádření

4. Korben

Korben User

No ako som už písal. Opäť zbytočná téma. Za to že sa tebe nechce čítať , nikto nemôže. Táto chyba je už dávno nahlásená. A v téme Nový klient, je to neprehľadné hlavne vďaka tvorcom OT ako si aj ty.

Chyba je hlásená.

Uzavreté, LOCk.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.