Chod hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 25/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Nevím zda se o tom ví, nikde jsem o tom nenašla zmínku, ale všimla jsem si, že dnes jsou enormní lagy.

Nepíši to do tématu ohlašování "Ohlašování technických problémů ve hře" schválně, protože tohle není dlouhodobý problém. Včera tomu tak ještě nebylo...

Npc jsou zaseklý na mapách, (skupiny npc) a když chci nakliknout npc, nebo jakýkoliv box, tak klikám a ono nic. Když npc střílím, tak chvíli střílím, chvíli ne (hra se celá sekne a po čase zase na chvíli běží plynule), ale npc zůstávájí zaseklý.

Netuším jestli to takto je i na ostatních servrech, ale na GE to vypadá takto.

L.E.A. a *SATKO* tohle ocenili.
  2. vsecko je seknute a nahlasene to urcite uz davno je ak si si vsimla aj spaceball j seknuty od vcera :)

3. Sentiero,může to být tím,že prý nebyl vůbec ranní restart,proto taky stále pokračuje spacebool

4. RobPol

RobPol User

Tak snad se to opraví, nakliknout NPC nebo boxíkování je hrůza :D

5. mas mat peta ten boxikuje aj v lagu :)

6. To se zase bp předvedla x akcí a hra jim nejde jak typické :) 5 vteřin hraní lag na 45 vteřin ( 12:59 hra šla 10 vteřin bez lagu REKORD) (13:00 hra je nehratelná ) (13:01 hra je zasekaná stálý lag) (13:02 nikdo tu není aby v tomtu příspěvku dal najevo co s tím je ) 13:03 dochází mi trpělvost a mažu účet :D pozravujte bp a vyřitde jim co je rozbitý bp si nikdy neporadí) 13:04 kéž by hlavní centrála bp v německu vyletěla do povětří i s tím kdo to programuje :D :D to radši budu hrát jinou hru než tuto sekající :D moderátoři docela vás lituju jak můžete spolupracovat s bp když jim věčně den co den něco nefunguje :D
    [​IMG] 77597681 server GE1 opravte to :p prosím děkuji za odpověd a přeju příjemný pracovní den .... ted jsem četl od moderátora že je potřeba napsat co nepodrobnější zprávu co se děje tak to tu mám psát každou minutu jestli se náhodou něco nezměnilo ? ( 13:52 nie není o čem povídat hra běží ako v 13:00) 13:53 změna moderátore změna herní okno se nenačte

Naposledy upraveno: 25/1/15
    Samson tohle ocenil(a).
  7. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Já za dnešek hraní (na cz3) jsem nezaznamenal žádný lagy ani žádný podobný problémy. Musím říct, že mi hra jde vlastně téměř pořád bez problémů.

8. *SATKO*

*SATKO* User

GE 1 - situácia presne ako píše Sentiero, dokonca boxy z odstrelených npc ani nezobrazí.Nevedel som dokončiť ulohu 500 promeria ,proste neboli boxi.
    Mrzí ma,že prebieha boj o vplyv a nedá sa plnohodnotne hrať

Naposledy upraveno: 25/1/15
  9. L.E.A.

L.E.A. User

Na GE 1 mám ten istý problém (hra sa seká, nakliknúť NPC je problém, boxy sa nezobrazujú - dosť často a nenájde ich ani PET).

10. postman

postman User

Vzhledem k tomu, když se tu psalo, že už o tom V BP vědí a budou ten problém řešit, nevidím důvod dodávat další data. Prostě jim nejede určitý server.

11. lidi BP o tom problému ví a snaží se to napravit ale asi to tak lehké není oni díky tomu dnes přišli o 1 milion když měla probíhat MHH ale napsalo to
    Bad Gateway

lost server pool-darkorbit-04-www-037102:80 because: Connection refused [0|0|1422212308199|1422212308199|1|8]

tudíš si myslím že kdyby to šlo tak lehce jak někteří píšete tak by to už bylo ale někdo jim tam hodil do systému nějakého červa a nebo trojského koně a toho jen tak lehce nenajdeš museli by celou hru od základu přeinstalovat a smazali by tím všechny data
    tudíš si furt nestěžujte a radši jim posílejte chyby co vám to hlásí

12. Zafod

Zafod User

1) doufám, že máš v ruce stopky a tvé tvrzení je přesné.
    2) kecáš a píšeš zde jen plané výhrůžky a sliby, sám jsi nás o tom přesvědčil při editu postu. Nic jsi nesmazal...
    3) opravdu tohle někomu přeješ z důvodu nefunkční hry? V tom případě bych vydal doporučení k blokaci tvého účtu, páč ti hra evidentně neprospívá. Po dlouhé době lituji, že nemám už žádná práva, jelikož bych rád měl tu čest se na tom podílet.
    4) napřed nezapomeň smazat ten účet.
    5) a já lituji tebe.
    6) zapni mozek, než se ztrapníš ještě víc. Podrobná zpráva neznamená, že ji máš aktualizovat každou minutu.

Btw:
    FAQ - Co dělat když mi nejde hra?

A speciálně pro tebe ti udělám i krátký výtah:

Korben a *Łαđy♥Кucį* tohle ocenili.
  13. Ahoj tak to co tu ctu jen valim oci .me osobne hra jde normalne ale asi to bude tim ze tu nejsem 18 hodin v kuse jak nektery ,akorad jsem si vsimnul ze nebyl restart tak jsem to radeji vypnul a ted zapnul je to jen hra na pobaveni ale nekteri si myslej ze to je dulezitejsi jak vas zivot musim dat zapravdu Zafodovi nekteri by meli opravdu prestat hrat tu hru pac to je ozdraví:p

*Łαđy♥Кucį* a Korben tohle ocenili.
  14. Korben

Korben User

Bez výsledkov trasovania, bez výsledkov pripojenia, nebudeme riešiť a ani sa vyjadrovať k nejakým problémom s chodom serverov.
    Pokiaľ nedostaneme s BP spätnú odozvu a pokiaľ hra neskolabuje u všetkých, tak bez hore uvedených výsledkov , bude každá takáto téma uzavretá.

Taká diskusia ako prebehla aj tu, nemá zmysel a už vôbec nemá zmysel ak niekto napíše podobný príspevok ako*ILoveYou*1.
    Nás netreba ľutovať, my ľútosť nepotrebujeme, treba ľutovať tých , ktorý nechápu, alebo nechcú chápať , že nie je len A a Z, ale medzi tým je viac písmen a keď chce niekto odrecitovať abecedu, tak nemôže skočiť priamo z A na Z , ale musí ísť postupne a tak isto ak zamrzne na písmene P, tak sa nedostane ďalej ak si nespomenie na ďalšie písmeno.

Kto chce, ten to pochopí , kto nechce ten to nebude chápať nikdy.

Uzavreté, LOCK.

Zafod a *Łαđy♥Кucį* tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.