Nepripocitana herna mena

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by RomanQo, Oct 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RomanQo

RomanQo User

Dobrý deň.
    Dnes som si staval brány a chýbalo mi uridium, tak som si narýchlo poslal 3 SMS počas 400%.
    Pripočítalo mi len 3x5000
    Ako to mám ďalej riešiť ?
    Ďakujem

2. Chuck

Chuck Guest

Ahoj, bol tam technický problém počas tejto akcie a bude potrebné napísať na podporu. :)

-baghira2- likes this.
  3. RomanQo

RomanQo User

na podporu nieje moznost "nedostal som plnú sumu" a ani moznost počas "400%".
    sú tam len možnosti MHH, a nedostal som žiadnu

4. Chuck

Chuck Guest

Do dôvodu daj všeobecný problém. Nepíš na payment.

-baghira2- likes this.
  5. RomanQo

RomanQo User

Ďakujem. Kedy približne mám očakávať vyriešenie problému?

6. Chuck

Chuck Guest

Momentálne sa čaká na vyjadrenie zo strany BP, keďže išlo o problém na všetkých serveroch. Je možné, že sa to bude pripisovať automaticky a nebude potrebné to robiť ručne zo strany podpory. Každopádne si tam radšej napíš. :)

-baghira2- likes this.
  7. Mám samý problém 2x30000 ( 120000 x2) a došlo mi jen 60tis
    věřím ze BP to napraví ... :)

8. Punisher

Punisher User

Prave bola vykonana kompenzacia na vsetky nakupy uridia, ktore boli vykonané medzi 1600-1900UTC (1800 - 2100CEST). Cize by to uz malo byt v poriadku a pripisane. Skontrolujte si to prosim.

-baghira2- likes this.
  9. Punisher

Punisher User

Kedze sa hraci ku kompenzacii na nakupy uridia nevyjadrili, tak predpokladam, ze prebehla uspesne.

LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.