premiak a Pet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .H.U.N., 1/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .H.U.N.

.H.U.N. User

dne som uz na forum prispel ze som zvecera do rana prisiel o 150 k uriek ,,vecer som mal 92 a rano -57,,
    a teraz mam dalsi problem !
    mam premiak
    Premium - bronzový balíček22.01.2014aktivní
    a pet my buchol pri kamikadze a pyse my ze nemam dostatek uridia na jeho opravu.
    pri premiaku je oprava zadara ak sa nemylym.
    pysal som na potporu a ohladom uciek my napysu neskor a ohladom pet som dostal tuto odpoved :
    otazky ohledne hry piste prosim na forum prislusne hry, kde se Vam je spoluhraci popripade nas moderator pokusi pomoci vyresit a objasnit.

uz som skusal relog, zmenu prehliadaca ,cleaner.

2. Sid

Sid Guest

Více než to co jsi vyzkoušel ti neporadím.

Pokud jsi s uridiem v mínusu, může být problém v tomto. Z pohledu BP jsi dlužník a ten jako takový nemůže využívat výhod v hře.

3. .H.U.N.

.H.U.N. User

ale premiak mam nadalej. vsetky vyhody mam akurat ten pet nejde

4. Sid

Sid Guest

Mno a jaké výhody máš? Jen aby jsme si to ujasnili, poprosím aby jsi je vypsal co ti funguje.

5. .H.U.N.

.H.U.N. User

napr za 5 secund sa odhlasim
    nabyjanie rakiet my ide ako spremiakom ,,viem ako pomaly to ide bez neho,,
    mam tu listu doplusu ako pri premiaku
    dal som aj relog a vzdy mam vypysane ze mam premiak.
    atd
    aj zuslachtovanie zdrojov my ide a aj robot opravuje rychlo

teraz som sa nechal zostrelit piratom a opravu som mal zadara ,,vsetky try opravy -vybral som na porte,,

Naposledy upraveno: 1/1/14
  6. Sid

Sid Guest

Pak bude asi opravdu jen chyba ve vyhodnocení stavu uridia před opravou peta.
    Pravděpodobně u tebe tento problém bude trvat do té doby než-li se dostaneš s uridiem do kladných hodnot. Sice máš díky prémiu opravu peta zdarma, ale bohužel jsi v mínusu s uridiem, což vypadá jako první nesplněná podmínka pro opravu peta.

7. .H.U.N.

.H.U.N. User

to ma nenapadlo :) ale v minuse som od restartu a pet my nejde od cca 14 hodine ,,dovtedy buchol cca 50 mozno aj 100x
    ale napysem zajtra ako to dopadlo :) 52k urka by som mal mat do vecera zarobenych

8. Sid

Sid Guest

Věřím, že pokud se dostaneš s uridiem do kladných hodnot, že problém zmizí.
    Poté nám napiš.

9. .H.U.N.

.H.U.N. User

tekze my dosla odpoved od vedenia DO :)
    ze vraj som kupil urko ale nezaplatil.
    nakolko nepatrym ktym ktory maju malo penazi tak ma to netrapy ale napriek tomu som vosiel do banky a opytal som sa ich ze ako je to mozne ved na ucte mam peniaze a cez net som si kupyl od DO urka :)))
    odpoved a aj podrobny vypys z banky ukazal ze eura my strhly a poslaly na ucet DO :)

a este my chyba zopar uridia na toho pet takze uvydim ci pojde :)
    kupovat urka nebudem takze si to racej odohram
    .

to platenie uz nespomeniem nakolko to neni tema na forum ale dakde inde :)

10. Kubino

Kubino Guest

Ak si zaplatil ale menu nedostal, treba napísať na platobnú podporu, prečo platbu stornovali, pretože podľa mňa si v mínuse práve kvôli stornu.

Btw. peniaškov máš dosť, to je super, len na tých "i" a "y" by si mohol zapracovať :)

11. .H.U.N.

.H.U.N. User

sorrac ale zijem na slovensku a len sa tento jazyk ucim :) som sa sem pristahoval len kvoly firme. bol som uz na celom svete ale naj krajiny su slovensko a cesko a tieto jazyky su naj na svete :) len to pysanie my este nejde.
    takze sa za icka ospravedlnujem

12. Sid

Sid Guest

13. .H.U.N.

.H.U.N. User

pysal som a mam aj vypys z banky ale ajtak je chyba umna podla nich :)

nooo takze mam urko uz vpluse a pet funguje ,,oprava pet je zadarmo hned ako som urobyl uridium do plusu,,

podla mna sa tema moze zavriet ,,mal si pravdu ze pat nejde kvoly minusu uridia,,

14. Kubino

Kubino Guest

Považujem teda za zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.