UBA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Polymii[Proj_0], 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Proč za výhru v UBA dostanu jen jeden bod ? a když vyhraje někdo jiný dostane třeba 76 ? mám level 9

2. Přesně to nikdo neví, ale jestli jsi někdy hrál šachy, a víš co je systém ELO, tak tohle bude asi podobné. Proti soupěřům s vyšším elem(body), dostaneš více bodů, proti těm s málo body, nedostaneš skoro nic.

Polymii[Proj_0] tohle ocenil(a).
  3. Taky jsem se tomu divil, sundám Majora dostanu 1 bod, sundá mě šef-major dostane 64 bodů

4. |Oromë|

|Oromë| User

Tak je tam toho viac. Za supoerov s lepsim skore by malo byt viac bodov + ak niekto skoci do prvych duelov v arene, moze mu zo zaciatku vyhodit aj sumu okolo 50-100 bodov.

Dalej existovali aj iste bugy v arene, ktore sa dali zneuzit na zvysenie bodov. Kedze ale BP na nase hlasenia tychto chyb nereagoval, tak to asi stale moze niekto zneuzivat.

5. Oromku to že za první duely v UBA dostaneš hodně bodů, bude souvisit s tím jakýmsi teoretickým elem. Pokud vyhraješ nad hráčem který už je v žebříčku umístěný s určitými body, hodí tě to bodově zhruba do stejné bodové oblasti.

6. Vím co je ELO sem lolkař :D ale jinak díky. Taky mě docela štve když sem flaksáč že mi to tam občas hodí nadupaný irisáky to by mohli taky pořešit.

7. |Oromë|

|Oromë| User

Polymii[Proj_0] No hraci zneuzivaju diery v UBE. Vyhladavaci system je nastaveny podla dmg, stitu a lodi. Hraci zamerne zapinaju X formaciu, ktora vyrazne znizuje dmg a potom im to najde uplne slabucke lode.

Bohuzail BP doteraz tieto medzery neopravil, osobne som tieto veci hlasil na BP a zatial neprislo riesenie.

DC-KING tohle ocenil(a).
  8. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Myslim, ze kolega temu dostatocne zodpovedal a nevidim viac nic na riesene.

Uzavrete,LOCK!

-baghira2- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.