50% booster EP+HON

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Auron, Feb 5, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Auron

Auron User

Ahojte,

mal by som dotaz k boostrom. Na účte mi odpočíva zopár brán a ja by som chcel využit tie akcie na 50% boostery na EP aj HON. Viem že v sobotu býva EP ale dokedy? Rád by som totiž nakúpil v sobotu čo možno na poslednú chvíľu a hneď na to (v nedeľu) investoval to euríčko na HON aby som mal súčasne cca 24h oba boostre. Dá sa to vôbec? Potreboval by som teda vedieť kedy je "polnoc na severy" (GE) :rolleyes:. Chcem trochu zneužiť tieto lukratívne ponuky :).

Ďakujem.

bhagira22 and -baghira2- like this.
  2. raymen22

raymen22 User

tohle je vždycky od půlnoci tím pádem je to do 23:59 dneska a od půlnoci je zase čest 50%

3. Punisher

Punisher User

Auron - Pocas celeho dna to byva, od polnoci do polnoci. Taktiez je obcas moznost kupit oba tieto boostre za peniaze na urcity pocet hodin alebo dni. Ked bude v kalendari akcia balicek boostrov level up.

4. Auron

Auron User

Ďakujem, niekedy keď sa po polnoci lognem na účet tak hneď nedostanem napríklad odmenu za prihlásenie (za nový deň) takže som si myslel, že sa ten čas servera neriadi podľa CET.

5. Punisher

Punisher User

Auron - odporucam pockat po polnoci, az kym sa neobjavi spustena akcia. Vtedy by si uz mal obdrzat 50% booster po nakupe.

upload_2021-2-6_16-31-1.png

6. Auron

Auron User

Punisher ďakujem za info, nejako som prehliadol dole to odpočítavanie :(. Za mňa je to všetko.

7. Punisher

Punisher User

Auron - zamalicko. ;) Vsak od toho je predsa forum, aby sa hrac spytal, ak si nie je isty alebo mozno nieco prehliadne.

Zodpovedane,LOCK!

Thread Status:
Not open for further replies.