akce na premium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ”º•PΛЯT¥«☆»SĦΛKΣЯ•º”, 6/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdravím mám akci na premium-bronzový balíček se slevou 66% a když sem na to kliknul že si ho koupím tak se mi zobrazilo že to nelze koupit nevíte čím to je ?

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

3. to Využil ale mám jí tam pořád tak nevím chtěl bych nějakou jinou ale dokud si nekoupím zase to prémko tak se mi nezobrazí :/ PS: těsně před skončením toho prémka před tím sem měl akci 330 000 za 1 200 a jak mi skončilo prémko tak se zase objevilo tohle tak nevím co s tím mám dělat :(

4. Korben

Korben User

Ak si akciu už využil, tak po druhý krát ti to už nepôjde.

5. no jasně ale jak mám udělat to aby mi tam dali jinou akci ? všem ostatním dycky po tom co ji využijou naskočí nějaká kterou ještě nevyužili ale já tam mám zase todle

6. Punisher

No uz dva krat tu istu akciu nemozes vyuzit.Mozes pockat kym ti nenaskoci dalsia akcia alebo si kup riadne premko a mozno sa ti objavi ina akcia,ale to uz my na fore neovplyvnime.

7. ok díky za radu :D kdyžtak kopím ještě další PSC no :D se mě BP chce vytahat co nejvíc love protože ví že sem ochotnej platit :DDDD

8. Punisher

Nikto z teba nic netaha,je len na tebe,ci si nieco chces kupit a ak hej,tak za svoje peniaze dostanes aj protihodnotu,ci uz hernu menu alebo premko,atd...Praveze si uz dostal zlavu na premko,tak na inu si musis asi chvilu pockat ;)

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.