Ako zvýžiť moje fps

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †≈HΛRĐY≈†, 29/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň chcel by som sa opýtať ako zvýšim moje fps pri fightoch pridaním dalšej RAM či niečim iným. Niekedy vidím také male zasekávanie alebo skôr niečo ako trasenie hry pri fightoch kde je viac ako 10 lodí
    ak toto nieje vhodná téma presmerujte ma
    Za odpoved Diky

2. |Oromë|

|Oromë| User

†≈HΛRĐY≈† Tak len pre orientaciu by si nam sem mohol hodit parametre pc, jeho vek, prehliadac kde hras + Jak si ověřit kvalitu připojení

Dalej pomaha samozrejme pravidelne cistenie cez CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče, osobne pouzivam advanced system care pro, predsa len mam pocit, ze mi dokaze premazat vacsie mnozsto bordelu nez ccleaner.

Udrzovat PC zdravy cize snazit sa blokovat virusy, malwere a podobne smeti, dalej vsetko aktualizovat(javu, fp, prehliadac, system)

Nemat otvorenych 10 zaloziek ako FB, youtube a podobne + to iste plati o narocnejsich programoch v pc.

Znizit si nastavenia v hre, cize skryt formacie, pozadie, zony atd.. Osobne mam vsetko na minime, jedine lode mam na vysokej kvalite. herne ono a konkretne aj fighty co spominas su potom viac prehladnejsie.

Pridavanie RAM ti asi moc nepomoze, hra zase nie je narocna na tieto veci, utiahne ju hladko aj priemerny NTB. Najdolezitejsie je udrziavat jeho zdravie.

†≈HΛRĐY≈† tohle ocenil(a).
  3. †≈HΛRĐY≈† tohle ocenil(a).
  4. Procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU G1610 @ 2.60GHz, 2600 MHz, počet jadier: 2, počet logických procesorov: 2
    RAM 2,00 DDR3 Memory
    graficka: Intel HD graphics
    vek počítača okolo 2 rokov
    a hrám na Mozile

5. Belzebuba

Belzebuba User

Hardy skús ešte prehliadač Maxthon. Mohlo by ti to pomôcť s tvojím problémom s FPS pri hraní DO.

6. 1980milan

1980milan User

Hardy neviem či hraš 2D či 3D ale hra v 3D je plynulejšia čo sa týka robenia brán či crazy cub. ....

7. 1980milan to je možne lenže mne sa 3d kvalita ukrutne nepáči

8. Spartakus

Spartakus User

†≈HΛRĐY≈† je to o zvyku. Mě se také nezdála, ale už na ní nedám dopustit. Hlavní výhoda je, že vidíš protivníka, nebo NCP dříve, než ve 2D což je velká výhoda.

9. Prosím hlavně NE ASC. Dělá ještě větší bordel, a když už "vyčistí" tak jen na oko. Jinak žádné další rádoby čistící programy typu Tune UP.
    Dej sem screen teplot z zátěže (tedy po minimálně 10 minutách hraní mezi loďmi či npc) doporuču program HWMonitor. Jinak notebook profoukej stlačeným vzduchem.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  10. 1980milan

1980milan User

Hardy ako hovori Spartakus je to len o zvyku mne sa to tiež nepáčilo a teraz by som na 2 d nešiel je to zmena taka ako novy klient tiež si neprestal hrať určite po čase bez lagov pri lietani či v bráne si na 2 D ani nespomenieš ale je to len na teba čo je pre teba lepšie

11. Mám fullku hrám na minime v nastaveniach okrem lodí pri fightoch kde je okolo 7 lodí je to ešte celkom fajn no napr. ako nálety na spaceball alebo klanové základne kde je veľa hráčov mam problém tam dávam lode na nízku kvalitu a vtedy je to pohoda klikanie na prvý šup dnes cez spaceball som to skúšal.

12. |Oromë|

|Oromë| User

Spartakus Ak mas v PC vysoke rozlisenie tak vidis daleko aj v 2D, rovnako daleko ako na max. zoome v 3D.

2D bezi hladko, mne sa neseka nikde, ani v gg, ani na SB a ani na cubach. Skor by som povedal, ze 3D ma mensie naroky a lahsie sa prisposobuje.

†≈HΛRĐY≈† Ono tie parametre tvojho pc sice stacia, no nie je to bohvie co a tiez zalezi dost na tvojom pripojeni. Mohol by si nam sem pre orientaciu hodit svoje vysledky pripojenia.

13. No divím se že mu to tak běží ... jako s 2GB RAM a 56 fps ? ja mam na ntb 35 fps a to mam 4 GB RAM a stejně jen 35fps tak jsem si koupil docela dělo PC s 8GB RAM a nemužu si stěžovat při crazy cubech 45-50FPs jen doporučuju prohlížeč maxthon použivam ho a běží to v něm plynule oproti třeba googlu a podobně .. :)

14. ano beží mi to pohode len hromadne fighty a crazy cuby to dávam lode na nizku kvalitu a pokračujem sice su tam male sekanceky ale dá sa to pohode a skúsim ten maxthon

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.