Anomálie na mapě (kuře)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Krys-týnka-, 29/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [​IMG] Smím se zeptat co toto znamená a (to kuře) a kde se to vzalo ? ve hře toto vidím po prvé

2. Punisher

Punisher User

3. Warden

Warden User

Kuře tu již bylo, jen si nemohu vzpomenout zda to bylo součástí easteregg či něčeho jiného.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  4. HEROBRINE

HEROBRINE User

Kolegovi to sem nejde vložit , tak to sem hodím já.
    Nás spíše zajímá je to, jak toho dosáhnout? raketou WIZ nám to nešlo.

Imperátor[CZ1] a -Krys-týnka- tohle ocenili.
  5. Warden

Warden User

Jojo, vizka, já věděl, že to tu již bylo, je otázka, zda to není spíše krocan. ;)

6. Ale prd wizka máme vyházeno přes 100 wiz raket do sebe s tím že jsme zkoušeli i spektralizér a nic ... a tento hráč byl na 3-1 .. a nikdo jinej tam nebyl .. 10 minut jsme ho hledali a byl tam sám jak by to mohla být wizka ?

7. V kuře se uměla proměnit loď Mimesis když se testovala na testovacím serveru při zavádění lodí Tartarus a Mimesis. Byl to jen vtípek od programátorů.

Zavedl se pak pouze Tartarus a plány s lodí Mimesis byly odloženy až ke Cyborgovi a Hammerclaw.

Možná se objevila nějaká chybka u Mimesis a budou nám lítat pečený kuřata...:).

Na videu je vidět schopnost u Mimesis hologram...tuto schopnost loď už ale nemá. Takže těžko říct jak toho dosáhnout. Taky je možné že pouze Áčka mají tuto možnost u Mimesis :).

No a tu máme ve druhé polovině videa kuře v akci...

Naposledy upraveno: 29/10/17
  8. Hm, ale hráč jménem PabloE mě úplně nepříjde jako admin ;) a také to nebylo na test serveru, byl to normalní CZ1 mapa 3-1 dohledal bych i čas dokonce i ranky za sestřel té lodě ..

9. Proto jsem psal že to bude zobrazovací chyba. Loď Leonov se taky dala proměnit v APS a hráč nemusel být admin :).

Jde jen o náhodu okolností...ale zase kdo hledá, najde né? :D.

10. Mnu, škoda chcel jsem dat chicken párty

11. Mimesis2000
    no. něco mě říká že s lodí mimesis to nemá nic společného :D když ta loď se mě započítala a mimesisky nemam sundanej ani jeden jedinej kousíček, tak by mě celkem zajímalo jiné Scifi objasnění

12. Sentiero

Sentiero User

Taky jsem se s tím setkala, tuším, že minulý rok touhle dobou. Jen s tím rozdílem, že krocan byla petka. Dívala jsem se tehdy i na profil hráče, ale tam měl petku normální. Bude to jen vizuální bug. Ale čím je to způsobeno nevím, no wizkou to není.

13. Taky jsem se díval co má hráč za loď, byl to goliat-x se zeleným designem. Těžko říct co za to může.

14. Admini zjevně k tomu moc nemají co říct .. očividně znají hru hůře než hráči :)

15. Warden

Warden User

-Krys-týnka-: A co bys chtěl, aby ti k tomu řekli? Ber to jako EasterEgg a až na to příjdeš, dej vědět jak z tebe mohou ostatní udělat krocana. ;) Toto není žádná oficiální možnost hry.

-baghira2- a Łïmïtlεşş tohle ocenili.
  16. Karlosray

Karlosray User

Pekny krocan

17. Loď o které je řeč je moje. A není to design, ale nehoda. Během elektromagnetické bouře uhodil do mého golíka blesk a chudák stará se tím šokem rozpadl na vesmírný smetí, a z pilota zůstala pečínka. To doufám odpovídá i na spekulace o původu pečeně. Ani kuře, ani krocan, jenom překvapenej Čolek. :) Hádám že po konci akce se zase vzpamatuje a nejmíň do příštího roku ho nikdo neuvidí. :)

Apropo, loď byla Goliath-X, maskovací vzor Borealis, a bouřka v oblasti dolních map EIC, kdyby si to chtěl ještě někdo zkusit.

-baghira2- a Łïmïtlεşş tohle ocenili.
  18. Punisher

Punisher User

Ako sa vravi, kazda sranda trva par dni aj tato uz presla, ale berme to ako ozivenie hry :D
    Dalej uz tu nie je nic na riesenie, preto uzatvaram.

LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.