ban,..

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .→Şp®Kîş←., 16/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdravim dostal sem ban na ucet do 1.1. 2014 a ted mi bylo receno ze muj ucet byl trvale zablokovan to jako proc? diky..

2. napiš si na podporu, kde dostaneš i odpověď, na fóru ti nikdo nepomůže

3. prave tam jsem dostal odpoved ktera ubec nestoji za nic ... pisou blbosti ktery sem ani neudelal.... chci resit problem s nekym normalnim nez tema lidma ktery na podpore stebou vy***

Naposledy upraveno moderátorem: 16/12/13
  4. Tady na fóru ti nikdo nemá jak pomoct, jedině přesměrovat na podporu. Pokud se podpora již vyjádřila, nemá smysl tady vést diskuzi..
    I kdyby, ani jsi nepopsal za co jsi byl potrestán, co ti podpora odpověděla, neuvedl ID účtu, atp..

5. no ban na mesic za vulgarni spravu a pak mi bylo napsany kdys sem se ptal kdy mi to odbanuji tak vzapeti ze byl ucet trvale zablokovan

6. Pokud jsi byl zablokovaný za obzvláště vulgární vyjadřování/ urážení, pak byl ban oprávněný, udělen byl za vulgarismy, čily porušení V.O.P a pravidel hry. Podpora ti odpověď dala, můžeš jim po čase zkusit napsat znovu, omluvit se a hezky poprosit o odbanování, ale nemusí ti vyhovět..

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.