Body cti (úspěch "na správné cestě")

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Big_Bass, 3/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Big_Bass

Big_Bass User

Ahoj, chci se zeptat, počítá se bonus designu exalted do úspěchů za body cti? V sekci úspěchy se mi zobrazuje o 4 730 míň, než normálně ve hře, ale přijde mi, že jsem s tímhle des. získal mnohem víc, než 47 300, mám ho už docela dlouho.

2. Sid

Sid Guest

V úspěších je zobrazovací chyba, design ti dává bonus na čest a normálně se to počítá, jen to nevidíš správně zobrazeno.

3. Zeus

Zeus Guest

Big_Bass Stačila ti odpověd od kolegy nebo máš ještě nějakou otázku?

4. Big_Bass

Big_Bass User

Zajímalo by mě tedy, jestli se mi daný úspěch připsal (mám 95 639, resp. 100 369 bodů), ikdyž zatím není s hvězdou. Když jsem totiž dosáhl 100 000, tak se mi o tom v herním okně neukázala hláška, kterou běžně dostávám, když dosáhnu jiného úspěchu (chvíli po tom jsem dostal "první úder" – naprosto bez problému).

5. Kenny

Kenny User

Řekl bych, že ta hvězda znamená, že si ho můžeš dát nad jméno

6. Big_Bass

Big_Bass User

To vím, proto píšu "ikdyž zatím není s hvězdou" (tím "zatím" jsem měl na mysli, že 3. úroveň – "Ctihodný" hvězdu má) – vlastně právě proto to řeším tady, jinak bych se normálně kouknul, jestli si ho můžu nastavit jako jméno

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Big_Bass - titul si mozes dat len ten,ktory je oznaceny hviezdickov vo vybere.Pokial nevies,ci sa ti priratal uspech,tak si klikni na uspechy a tam bud moje uspechy alebo vseobecne uspechy a ci mas uspech zvyrazneny,cize splneny alebo je taky sedy a pise ti tam kolko ti este chyba cti.No diskusia na tuto temu uz bezi tu:
    Diskuze k tématu: Achievement Systém

Uzitocne informacie najdes aj tu: Achievement Systém

Duplicita,uzatvaram!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.