Boxíky z Hitac 2.0

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by •Яєđ_βuℓℓ•_[√ΞШ], May 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím,

včera som strielal dosť dlho hitaca, a modré boxíky z neho som nechával ležať "ma zemi" s tým že ich vyzbieram posledný deň akcie, nech je to pekné na video, lebo už teraz som ich mal po ceste po všetkých 6 mapách ktorými HITAC cestuje.
    Dnes som sa prihlásil a žiadne boxíky tam už neboli/niesú, je to normálne a može sa teoreticky takéto niečo stať? Dosť ma to pichá pri srdiečku pretože ide asi 55-60 kapsúl dokopy.
    Je to moja chyba, alebo čo sa mohlo stať?

Ďakujem :D

Edit: https://ctrlv.cz/1vg9
    viď screen ako vyzerala moja cesta už len na 2-4 na začiatku :D možete si pozrieť moj denník že som to nebral :D

2. Honzin

Honzin User

Musíš sbírat a taky pamatovat na restart.
    Takže pořád ti tam zbývá nějaký čas do kdy ty boxy můžeš posbírat.
    Je pravdou že v Officu/bible/akce takové informace nenajdeš.

Last edited: May 5, 2018
    -baghira2- likes this.
  3. Takže veľmi bolestivá chyba z mojej strany asi :D vidíš na screene že boli všade, a mohlo to byť cca 60 kapsúl :D

4. Arya

Arya User

Tyto boxy zůstanou na mapě i v případě, že tě někdo sestřelí, ale pokud je tam necháš přes ranní restart, tak o ně příjdeš.

Je nejlepší je sbírat hned jak vypadnou. Tohle je velká škoda a ještě větší škoda je, že ses nezeptal dřív.:) Mrzí mě to i za Tebe, ale s tímto bohužel nic neuděláme. Budeš si je muset vystřílet znovu.

K akci již diskuzi máme, tak kdybys měl další dotazy, napiš do tématu Diskuze-útok Hitacu. Ať to máme všechno pohromadě ;)

Téma pro duplicitu uzamknuto.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.