Brána Gamma Problém

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem Drum_And_Bass, 24/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dobrý Deň prajem , už dva dni po sebe mám v bránach Alpha ,Beta a dnes aj Gamma problém. Pripojenie a rýchlosť mojej Wifi je špičkové no po vstupe do brány to len laguje . Dnes to išlo prvých 20 minút super ani jeden sek,lag, a z ničoho nič ma len odhlasilo. Prosím pekne ako je toto možné a ako mam dokončiť tak ťažkú branu ked mi toto stále bude robiť :) Samozrejme po znovu načítaní herného okna ma už v bráne zničia :) Naozaj ma nebaví kvôli banálnym chybám v hre kupovať za svoje peniaze nové životy a znovu prechádzať daný úsek brány. Samozrejme minul som kopec drahocennej munície , týmto sa chcem spýtať či sa dá overiť chyba na strane BP a aspoň tá munícia by mi mohla byť vrátená.

Naposledy upraveno: 24/3/20
  2. coolmen

coolmen User

3. ZOHAN

ZOHAN User

Drum_And_Bass,Zde máš podrobný návod od BP, co máš dělat v tvém případě :
    Hra je provázena lagy:

Proveďte pravidelnou údržbu PC. Prověřte kvalitu připojení. Samozřejmě ne vždy toto musí pomoci. Doporučujeme provést optimalizaci nastavení v letovém okně. Možností kde je chyba je spoustu. Od vašeho PC, přes poskytovatele připojení, trasu až po server BP. V případě že nic nepomůže máte dvě možnosti: povznést se nad to a hrát i přes případné problémy nebo si dát pauzu.
    P.S. Co si mám představit pod pojmem : Pripojenie a rýchlosť mojej Wifi je špičkové? A jakou máš latenci internetu a ping na server BP v okamžiku lagu?

4. *SATKO*

*SATKO* User

No v tejto skusanej dobe novým vírusom je kazdý doma,uzivatelov je podstatne viac a zacina to padat.Cez weekend som ledva dokoncil Alfu,co býva 30 min. zalezitosť,osobne by som odporucil menej zatazený úsek dna t.j. neskora noc,alebo skoro ráno a verte ze to ide podstatne lepsie.

5. ZOHAN

ZOHAN User

Je vidět, že nelítáš v noci, protože právě ve 3 ráno byla brána hades i abg tak zalagované,že jsme po dokončení brány někteří zůstali v ní, některým zůstala 3, dokonce i 2 fáze a někdo skočil rovnou zase do nové hadesky.

6. ZOHAN, abg do 05:00 žádný problém.
    27.03.2020 - 08:54[​IMG]Galaktická brána Gamma dokončena.
    Když ty brány má puštěné 1000 automatů 24/7 a 2000 děcek, co nejsou ve škole, včetně středoškoláků a vysokoškoláků co hrají i v noci, sekat se to prostě bude. Moje zkušenost, od 10:00 do 19:00 a většinu neděle se to laguje. Nenaděláš nic, ani BP.
    ZOHAN, když máš těch gam hotových 417 a já jen 12, tohle ti přece muselo taky docvaknout.

Naposledy upraveno: 27/3/20

Sdílet tuto stránku