bug s iris

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ◄=DRAG☼N☼↕D=►, 23/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
    1. zdravím vás.tak už s príspevku vyplíva aký mám problém.proste nemám v aukciách iris.je tam leonov a hned pod ním sa nachádzajú boostery.prosím o nápravu.s suportu my napsali že mám písať sem.internet mam cca 60mb/s a myslím že to stačí.a ak by sa dalo tak aj niečo na ten nefunkcny chat.
    2. Test kvality připojení (pingtest a speedtest).
    3. java 7
    4. Verze Flash Playera 11 neco.ale jde my plná obrazovka pred pár dnami sem musel update.
    5. najnovší firefox.a mám windows xp takže len 32 byt šifrovanie ak chcete vediet to.
    6. ID 96118267 a iris mi chýba v aukciách na ge5.aj chat mi tam nefunguje.ale na cz 1 mám aj chat funkcny aj iris v aukciách.

1. Kenny

Kenny User

Jednoduchý :D Máš maximálně letounů. Prodej flax, a bude v aukci :)
    Počítám s tím, že nemáš 8 iris :D Pak totiž jsi full, a dále můžeš mít jen apis + zeus.

2. SASFIRE

SASFIRE User

Určitě maš 8 letounu tak se ti nemuže ukázat :)

3. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

4. dokopy ted 6flax a 2 iris ale ja vim na co narazis.ja sem vechny flax prodal minule a stejne tam nebyla.
    ----------------------------------
    ale pockej.skusim jeste jednou.
    ----------------------------------
    ok dik asi to tim bylo XD ale dik.minule tam fakt nebyla.a s tim chatem se da co delat?

Naposledy upraveno moderátorem: 23/1/14
  5. Kenny

Kenny User

Stačí prodat jeden flax, abys měl 7 letounů. Pak dej relog, a měl by tam být

6. je tam.to je vireseny ale ten chat.authorisation failed.na ge5.ale na cz1 chat jede normalne.

7. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

◄=DRAG☼N☼↕D=► - nepis posty pod seba,ale pouzivaj funkciu zmenit.
    Multipost spojeny.
    Precitaj si: Jak správně přispívat na forum
    Ak chces mat v aukcii Iris,tak musis mat menej ako 8 stihaciek v kombinacii Iris/Flax.
    Povodna otazka zodpovedana.

Zodpovedane,uzatvaram,LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.