Časovky a boti

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by -_Doc_-, Jul 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -_Doc_-

-_Doc_- User

Zdravím,

asi po 3 letech jsem si založil nový účet s tím, že bych rád zainvestoval a hrál od píky. Kdysi bylo velké haló kolem bottingu a na jednu dobu téměř vymřeli. Nenašel jsem téma kde by se něco podobného řešilo, jestli vůbec ještě *** lokátor je.

Jakožto nováček prosím o pomoc v řešení časovek. Je téměř nemožné splnit misi Horda lordakiánů, kde mám za 5 minut zničit 30 Lordek na x-4 mapě.

Děkuji za rady a nebo za pomoc.

S pozdravem,

Doc

2. sabotér90

sabotér90 User

Ahoj,

Co se týče automatů, BP to nezajímá...
    Takže jestli chceš být konkurenceschopný, obstarej si to taky. Nebo do toho investuj miliardy hodin s tím, že se stejně nedostaneš tam, kam automaty :) Peníze ti osobně nedoporučuju investovat, ne do společnosti jako je BP.

Co se týče časovek - zrovna u této má docela smysl projet si mapu, natahat na sebe hromadu rychlého bordelu a pak je přijmout úkol... A jen dostřelovat, popř. něco donajít. Ano, sám jsem jí asi před měsícem dělal, a chtělo to asi 2 - 3 pokusy... Ale nakonec nebyl problém :)

-baghira2-, K.J.Erben and bhagira22 like this.
  3. jaritko

jaritko User

Ak sa dá, skús to na nepriateľskej mape. Botky uletia na port a mapa je tvoja.

4. -_Doc_-

-_Doc_- User

Bohuzel, je jasne dane na jake mape se musi mise plnit.

-baghira2- and bhagira22 like this.
  5. Úkol zkus dělat ve skupině ;).

6. Celá řada botů přijímá skupiny, takže nejenom že ti pomůžou dělat úkol, ale docela solidně se naexpíš. :)

7. Punisher

Punisher User

Myslim, ze rad tu bolo dost, ako uspesne dokoncit casovku, takze uzatvaram.

LOCK!

bhagira22 and -baghira2- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.