Century Falcon

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem malej_faja, 21/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malej_faja

malej_faja User

100448859
    fajisko

Dobrý den dnes jsem dělal skupinovou bránu a při ničení Century Falcona (ničím ho sám s pomocí x3 munice) Házím kamikazi a najednou mi zmizrl bez odměny. Kdyby to byl jen protefit nebo Vagrant tak mi to nevadí ale Falco má hodnotu 5 000 U. Prosím o vyřešení problému

2. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Neznicilo ho prave to spominane kamikadze? Mne v branach tiez znicenim NPC s kamikadze tiez nepricita vzdy odmenu.
    Co ma inak toto spolocne s chatom,ze si to dal do takej sekcie?
    Presunute do vhodnej sekcie.

3. malej_faja

malej_faja User

No nevím.. Možná ano.. A souvisí to snad nějak s tím že by se mi odměna nepřičetla?

4. Korben

Korben User

Áno to s tým môže súvisieť. Pri použití kamikaze sa môže stať že sa odmena nepripíše.

5. Zeus

Zeus Guest

Ano,bohužel,souvisí to stím.Je to nahlášeno na BP jako chyba a bude to co nejdříve opraveno.Je potřeba dostřelovat npc prozatím lodí a né kami,pak může nastat takováto chyba.
    Jinak se podívej prosím do bilance,jestli i tam nemáš přičtenéhi falcona.Než to uděláš,odloguj se a zase se přihlaš.
    Napiš nám prosím výsledek,děkuji.

6. Sid

Sid Guest

Jistě, kamikadze není určeno na hromadné ničení NPC

Dostřeluj NPC lodí a nestane se ti to.

7. malej_faja

malej_faja User

Aha.. a kde sem si to měl najít prosím vás? v nápovědách ani v tipech nic takového napsáno není. Navíc hromadné ničení? byl tam jen on. Jinak v Bilanci nemám přičteného Falcona.

8. Zeus

Zeus Guest

Je potřeba více číst forum,tady je spousta věcí,které ti hrozně pomohou ve hře.proro říkám,"chodte a čtěte forum!" Ve hře prostě nastala chyba a je potřeba jí opravit.
    Jinak koukal si se do té bilance?

9. malej_faja

malej_faja User

V Bilanci nemám přičteného Falcona.

10. Punisher

malej_faja - zial jedine co ti mozeme odporucit je odstrelenie NPC bez kamikadze,ked vidis,ze ma uz malo HP,tak ho uz nepouzi radsej.Poskodzovat NPC nim mozes,ale ako nahle klesne jeho HP o moc,tak ho uz dorazaj len strelbou.

11. malej_faja

malej_faja User

Prosím vás ale to sem nevěděl... nešlo by mi to nějak vrátit? po 2 bych už to tak tedy nedělal

12. Korben

Korben User

Nie bohužiaľ to vrátiť nejde. Individuálne náhrady nie sú možné.

13. malej_faja

malej_faja User

A Podpora by s tím taky nic neudělala?

14. Sid

Sid Guest

Kolega ti odpověděl jasně, nebo si myslíš, že na podpoře hry se řídí jinými pravidly?

15. Zeus

Zeus Guest

Toto je záležitost BP,podpora ti nepomůže

16. Punisher

17. malej_faja

malej_faja User

Ne jen děkuje za vyřešení problému:confused:

18. Korben

Korben User

zodpovedané, uzavreté, LOCK

Stav vlákna: