čest

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by oops.eu, Jul 31, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DC-KING

DC-KING User

Chtělo by to občas vypnout a jit ven, stejně na žebříček nedosáhneš ala téma stahují se mračna tak hodně šťěstí

svi1 likes this.
  2. TRIXT

TRIXT User

DC-KING: Záleží na tom, kam se chce vrtnout. Vše se dá, jen někdy to stojí příliš mnoho úsilí.

P.S: Ty by sis ale měl po sobě číst co napíšeš, neb to vypadá spíše jako šifra, než jako normální sdělení. ;)

oops.eu likes this.
  3. DC-KING

DC-KING User

Tablet omlouvá
    Stíhačka mi zabavila myšku a klávesku no :(

4. oops.eu

oops.eu User

O žebříček mi nejde, vadí mi ta blbá hodnost :D vypadá to blbě když potom lovím :)

vypnuto jsem měl a budu mít zase, už to vidím jak dodělám kappy a budu full herkul a pak to pojedu zkusit na mapy a zjistím, že mi to je nanic, protože stejně nikdo nelítá... :/ naštve to, no :D

svi1 likes this.
  5. DC-KING

DC-KING User

O tom nelítání bych polemizoval,zapni to po druhý hodině noční a mužeš lovit i s fénixem:)

6. oops.eu

oops.eu User

naposledy když jsem lovil(před pauzou), tak na pvp v noci byli max 2 hráči, cuby byli v noci většinou volný a teďka jsou cuby plný, většinou jedna firma na všech třech mapách a na pvp mi hází furt miny, nebo ty zelený zpomalovátka, fakt zábava honit spírku, když potom dá stejně ultramask :D
    a taky dost stouply ranky, takže mám co dohánět :) pak dám vědět jak jsem dopadl...

7. DC-KING

DC-KING User

Tak hodně šťestí,stačí sledovat žebříček a určitý profily a vím že nemá smysl s nima soupeřit,neznaj slovo práce,ani normální život, jen hnípat od rána do rána u DO a jsem rád že nejsem jeden z nich, rodina,kamarádi i práce je pro mně důležitější , to co oni promarni u hry je jejich věc , ale pro mně nic neznamenají , ať maj třeba x účtu v top. Ti co za něco stáli už nehrají, jen vidím na jejich účtech jiné hráče a to zamrzí.

8. |Oromë|

|Oromë| User

DC-KING Problem je ale v tom, ze oni na tych uctoch nie su 24hodin denne. Smutna realita je ta, ze sa tam bud strieda kopec ludi alebo maju nonstop zapnute botky na boxoch alebo v branach, oni nehnu ani prstom... tot je rutina top uctov... nebudeme sa tvarit, ze to tak nie je. Preto v podstate uz kazdy prestava hrat tuto hru a neriesi rebricky, kvoli takymto uctom su nedosiahnutelne..

Trochu ale uz odbacate od temy.

oops.eu Bol by som trpezlivy a pockal na ten double, skutocne to stoji za to.

DC-KING and oops.eu like this.
  9. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

oops.eu - ak mam byt uprimny, tak ranky stratili uz tu pravu hodnotu. A nie je to len tym, ze su uz dvojnasobky. AKo nahle zacnes hrat na ranky, spadnes do zacarovaneho kruhu a stale sa budes nahanat za nimi a prestanes si uzivat hru, len budes prepocitavat ake boostre mas kupit a potom cely vikend presedis za PC aj ked je vonku tak pekne, ja osobne by som sa za rankami nenahanal uz :)
    A keby predsa, tak cest zvysuje napriklad formacia, booster, double booster, moduly v KBS na cest, spoluhraci na rovnakej mape, design lode alebo aj profil pilota.

Myslim, ze rad tu odznelo dost, takze temu uzatvaram;)

Uzavrete,LOCK!

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.