Cesta kolem galaxie jak na to?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *×BossMentos×*, 6/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj jak udělám ocenění cesta kolem galaxie z velikonoc??

2. Osobně bych počkal na nějaké další velikonoce.

3. to néé tyhle všechny uspěchy co tam jsou se dají plnit pořád alespoň ty ostatní ale nevím jak se dá splnit tenhle jeden
    např buď ve skupce a dej značku do každýho rohu mapy, nebo zavři chat a naklavesnici vyťukej iwantrainbows uvidíš :)

4. já vím ale mě to nefunguje už jsem tam dokonce i buch
    obletěl jsem půlku mapy! v radiaci na 4-5 tak čím to je?
    konečně to mám :)

Naposledy upraveno: 6/5/15
  5. Ale ty nemáš obletieť mapu v radiačke, ale vletieť do nej na jednej strane a vyletíš na druhej.

6. ty mas letiet co najhlbsie do radiacky na priamo, potom by ti to malo vyjst

7. |Oromë|

|Oromë| User

*×BossMentos×* Spoluhrac ti tu hodil odkaz a tam mas vsetky napovedy k uspechom.

S velkonocnou akciou nesuvisia, Easter eegs sa pouziva na oznacenie netradicnych veci v hrach. Uspechy sa daju plnit hocikedy a su to skor prekvapenia a zaujimavosti.

Ma autor este otazky?

8. tady píšu že už to mám jste to přehlédli?? stačí zaletět do hloubky 65 (-65) a je to :) bez otázek :)

9. |Oromë|

|Oromë| User

*×BossMentos×* Vzdy je lepsie sa opytat a nemusime hned vsetko uzatvarat, hraci maju kopec otazok. ;)

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.