Chyby Chybná výměna paládia

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ««ßAKARØ_ßANZAI»»®ºº, Jul 20, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ID38483630 CZ1

Popis:u výměny paládia v počtu 2000 ks na 5-2 mi zmizne ze skladu lodi 5 ks t.j.zůstatek je 1995 a dělá mi to už asi taky měsíc.

Kroky: Děje se to vždy při první výměně v ranních hodinách,bohužel nedokážu říct,jestli se to stane i v dalším logu na 5-3.Sbírám v podstatě jen 1 várku,většinou ráno.Jinak pala sbírám pusatkou a přelogovávám na Aegis na 5-2.

Riešenie: je na vás a přikládám odkaz pro CHucka na Youtube na uložené video,kde je zaznamená ta výmena paladia.Je tam vidět stav skladu 2000 a u okna pro prodej
    se zobrazuje 1995 ks.S Chuckem jsme domluveni o tom videu.
    Link zde:

2. Warden

Warden User

««ßAKARØ_ßANZAI»»®º: Při výměně paládia za EE je kurz 15:1. Tedy z 2000 ks paládia dostaneš 133 EE a zůstane ti 5 ks paládia, které se za EE nedají vyměnit. Tedy 2000 : 15 = 133 zbytek 5. Nikde na videu problém nevidím.

-baghira2- likes this.
  3. Chuck

Chuck Guest

Ahoj, no pozrel som sa na to video aj ja a popravde nevidím tam žiadnu chybu. Vysvetlenie už napísal Warden, skús si to prepočítať a zistíš, že to je správne. :)

4. Punisher

Punisher User

««ßAKARØ_ßANZAI»»®ºº - pokial by si mal sklad napriklad 3000, tak predas cely sklad, kedze to cislo musi byt delitelne 15 bez zvysku ;) Je to len o deleni a 2000 ako uz kolega napisal je delitelna, ale so zvyskom 5. Ide o matematiku, nic viac.

-baghira2- likes this.
  5. Citacia zmazana
    Chlapi velká omluva,mal som predtým premko a fakticky bol sklad na 3000...teraz mi to dajako nedošlo,že už je len 2000:)).A ano chce to len vetšiu pozornosť a zopakovať matematiku :)).

Dík za ochotu riešiť takú banalitu:))..nech sa darí..

Last edited by moderator: Jul 21, 2017
  6. Warden

Warden User

-baghira2- likes this.
  7. Punisher

Punisher User

««ßAKARØ_ßANZAI»»®ºº - nuz to sa stava, ked dojde premko, tak sa situacia zmeni a ty si bol nastaveny uz na nieco zauzivane a potom je jasne, ze ti to vrtalo hlavou. V kazdom pripade nic sa nestalo, vzdy lepsie sa spytat aj ked len banalitu a potom mat aspon pokoj v dusi, ze je to tak spravne ;) Od toho forum predsa je :)
    Inak predosle prispevky sa necituju, viac sa docitas tu: Jak správně přispívat na forum

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.