Chyby Čierna obrazovka pri spustení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ΞΙÐΛМΙ$®, 13/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý večer,

potreboval by som radu, dnes asi pred 20 minútami som sa prihlásil na svoj účet ako normálne, vyzdvihol som si denný bonus a chcel som ísť hrať. Začalo mi načítavať, načítalo sa a nakoniec sa rozsvietilo na zeleno "Štart." Po kliknutí na štart všetko zmizlo, a naskočila mi čisto čierna obrazovka (teda okrem lišty prehliadača a panelu s nástrojmi) .

Skúsil som sa odhlásiť, prihlásiť, no problém stále pretrváva. Skúsil som aj iný prehliadač, prehľadal som počítač antivírom a vyčistil ho cez CCleaner, no stále sa nemôžem do hry dostať.

Stalo sa to už niekomu? Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem vopred za všetky užitočné rady/postrehy.

2. Korben

Korben User

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

ΞΙÐΛМΙ$® a jak dlouho jsi čekal? Obzvlášť při pomalejším připojení, delší odezvě, špatném stavu počítače, může chvílku trvat než hra naskočí. Jinak ale určitě neuškodí když si projdeš odkaz který ti vložil kolega. Hlavně si zkontroluj zda máš všechny ovladače aktuální.

4. Ďakujem, po reštartovaní PC a viacerých opakovaniach relogu/zmien prehliadača sa mi nakoniec hra spustila.

=Marvin= čakal som asi 2-3 minúty každý pokus, nakoniec sa mi hra spustila po niekoľkých sekundách ako zvyčajne

5. TRIXT

TRIXT User

Jen k tomu dodám, že i mě se toto včera stalo. Na TS se tento úkaz objevil i u jiných hráčů (ne u všech). Prostě po stisku tlačítka START se objevila černá obrazovka a nic se nedělo. Obnova obrazovky ani údržba PC na tom nic nezměnila. Po nějaké době (chvíli jsme plkali), aniž bychom cokoliv udělali, stačilo obnovit černou obrazovku a hra normálně naběhla. Takže pravděpodobně byl někde problém na trase při komunikaci přes porty, které využívá herní okno.

6. Arados

Arados User

Zdravíčko,rovnou se zde zeptám,také mi to včera dělalo ,nyní hra funguje jak má ale nefunguje mi chat,stále píše " Authorization failed!" co stím mám dělat? :)

Děkuji.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

8. Ďakujem, áno, hra už ide v poriadku

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak jestliže se problém už neopakuje, dovolím si téma uzavřít. Jinak příště pro nahlášení problému by bylo dobré využít téma které na to máme určené: Ohlašování technických problémů ve hře.

Vyřešeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.