Cizí vstup na učet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☜ͽSCORPIONSͼ☞, 9/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hoj, chci se zeptat jak je možný, že mně nej tak někdo vzleze na učet a hraje s nim aniž bych o tom věděl? Nikomu jsem udaje nedaval a heslo a emeil jsem několikrát mněnil a přesto se na učet někdo dostane a hraje si :(. Ja se nestačim divit za co a proč mně hráči nadavaji :(. Jak ten učet mam proti tomu zabezpečit když se na něj kde kdo dostane.

2. Každý si za svůj účet ručí sám, to že ti tam někdo leze znamená že jsi někde udělal chybu. Nepřihlašoval jsi se někde na veřejném místě nebo u někoho? třeba jsi uložil heslo a to je ten problém, nebo jsi měl příliš slabé heslo na účtě nebo emailu, možností je spousta...vir v odkaze atd atd.

3. Korben

Korben User

4. ]
    hoj kuji za radu, udělam změny. Hraji jen s jednoho PC na jednom místě a nikomu udaje nedavám. Mně právě zarazilo že jsem vše mně přehazené a v dničku sestřeleny lodě v době kdy jsem byl v práci a do pc se mně nikdo nedostane mam ho zaheslovany:(.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/12/13
  5. Zafod

Zafod User

Ale pořád není možné aby se ti někdo dostal na účet, pokud ho máš řádně zabezpečený. Pokud někdo byl na tvém účtu, musíš to vědět jen ty sám.

6. Belgam

Belgam Guest

Mozne to je , pokud pouzival nejaky program drive,udaje presto potom nekdo ma.

7. Zafod

Zafod User

Jistě šéfe ;), ale stále o tom musí jako uživatel vědět. On to prováděl...

8. Aby se ti nekdo dostal na učet stačí mala chyba :) Potom už jen učet propojí s učtem na bp a vesele si hraje kdy bude chtít :)

9. Zafod

Zafod User

ZlobivýPražák jaká malá chyba k tomu stačí? Promiň, ale to co jsi napsal považuji za nesmysl.

10. Zafod..Jakej nesmysl ? stačí aby někdo zjistil jeho heslo a ten učet propojil s učtem u bp...Už se to jednou řešilo že hrači nekdo chodi na učet :) A bylo to tady toto nekdo zjistil jeho heslo jmeno a propojil to s učtem na bp a pres nej chodil na učet a nepomuže zmena hesla nic...

11. Zafod

Zafod User

Zjistil heslo jo? Mno pokud to heslo bylo 1234, tak to jedině. Přemýšlej :)

12. :D Já se tu stebou nebudu dohadovat :) Pokud mu tam někdo leze tak asi u nej bezpečnost nebyla dobrá....A ty přemyslej..Zjisti si neco o propojení učtu...Kdyby asi dodržel vše co ma tak mu tam nikdo nechodí :)

13. Zafod

Zafod User

Ano v tom dodržení se shodneme. Já narážel na to co jsi psal o malé chybě. O propojení účtu vím dost, raději nic s ničím nepropojuji.

14. Zeus

Zeus Guest

15. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.