cz1 server problém z pripojením

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem sonicdit, 13/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sonicdit

sonicdit User

Ahoj, samozrejme ako vidíte int14 server mi ide, ale nechápem z akého dôvodu sa neviem pripojiť na svoj druhý účet na servery cz1, normálne napíšem meno heslo (to že účet neexistuje mi nenapíše a navyše na školskom PC sa tam viem pripojiť, len doma nie) začne sa to načítavať a asi po 3 minútach mi v strede obrazovky napíše že "Neboli prijaté žiadne údaje, zatiaľ čo na int14 server sa pripojím bez problémov za pár sekúnd viete čím by to mohlo byť ? poprípade ako sa to dá opraviť, spúšťam to cez Google Chrome prehliadač.

Meno na svojom druhom účte: otap123

2. mijub34

mijub34 User

Holá sonicdit
    po 1. Ako majú moderátori vidieť, že sa vieš pripojiť na int14 ?
    po 2. Myslím, že to môže byť aj tým porúchaním hl. stránky ako sa to stávalo aj mne
    po 3. Po napísaní mena, hesla (ak ťa neprihlási na účet) skús stlačiť pár krát po sebe F5, mne to fungovalo, a stávalo sa mi to tiež :)

3. sonicdit

sonicdit User

ja neviem :D, nevyznám sa v tom, vieš ja som ešte moderátor nebol tak neviem aké majú právomoci .. :D
    Ale mne sa to iba začne prihlasovať ale neprihlási ma to len sa to dlho načítava a potom to napíše nejakú chybu.

4. mijub34

mijub34 User

Ahoj sonicdit ;)
    Ani ja som nebol moderátor a viem, že to nemôžu vidieť, skús čo som ti písal, ak nepomôže počkaj na radu od moderátora.
    Skús ešte aj iný prehliadač :)

5. sonicdit, ten problém může být také tím, že server int14 podle mého leží v USA a cz1 je v Německu. Takže to může být nějaký problém po trase do Německa. Osobně taky hraji na serveru int15 (GA5) a ten mi zatím běžel vždy, i když české nešly. Je to tedy americký server? Můžeš ho pojmenovat?
    Jinak jsou na to již otevřeny tyto témata. Když to nepůjde 500 lidem, nemusí každý zakládat svoje téma.
    Ohlašování technických problémů ve hře

Diskuze: Ohlašování technických problémů ve hře

Kubino tohle ocenil(a).
  6. |Oromë|

|Oromë| User

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.