Oznámení Ďalšia údržba na niektorých serveroch 2.6.2021

Diskuze na fóru 'Technická oznámení' zahájená uživatelem Punisher, 1/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Punisher

    Punisher User

    Ahoj piloti!

    V stredu ráno budeme mať na niektorých našich serveroch ďalšiu údržbu s dvojhodinovým výpadkom. Plánované časy údržby pre nasledujúce servery:
    1.)
    • Servery EÚ nebudú úplne nefunkčné, nebudú k dispozícii iba arény.
    • GA2 (vrátane Globálna Amerika 2,3,4) nepôjdu
    Čas údržby: streda 2.6. od 6:00 do 8:00 UTC (8:00 do 10:00 SELČ)
    2.)
    • Globálna Amerika 1, ktorá zahŕňa Globálnu Ameriku 1 a 5, nebude k dispozícii
    • Globálna Amerika 3 (Brazília 1, 2 a Mexiko 1) nebude k dispozícii
    Čas údržby: streda 2.6. od 8:00 do 10:00 UTC (10:00 do 12:00 SELČ)
    Počas tejto doby údržby vykonáme práce na pozadí servera, a preto servery nebudú k dispozícii!

    Váš Darkorbit Tím
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

Sdílet tuto stránku