Dárek od bigpointu

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by assaskocze, Jan 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Paráda , přišel mi kód na farmeramu , kterou už roky nehraju , takže jsem využil na DO děkujiiii :D

2. Borat

Borat User

Ahojte,

PSC od BP sú už v riešení. Takže prosím počkajte nato ako sa k tomu BP postaví. Ďakujem.

3. Warden

Warden User

PSC mi též na jeden účet dnes přišla a byla plně funkční. Fungovala i kontrola zůstatku na stránkách paysafecard.com. Částka byla 175,- Kč a dala se použít na cokoliv.

-baghira2- likes this.
  4. PanMajster

PanMajster User

Mne nic nedošlo. Ja nikdy nic nedostanu asi fakt

5. Warden jak jsi to kontroloval?...Mně to píše pouze, že mám celou částku. Ale o sumě ani zmínka

-baghira2- likes this.
  6. Warden

Warden User

»†prchlik†«: Psalo mi to totéž, ale když si hodíš do košíku např. slevák na týden a dáš zaplatit PSC a zadáš kód co jsi obdržel, vypíše ti to informaci, že je na ní 175 Kč. Dokud neklikneš na zaplatit, můžeš se vrátit a nic z PSC nečerpat. Jinak podle mě na částku nepřijdeš.

P.S: Na účet PSC se tento kód nedá vložit, dá se použít jen k přímé platbě.

Last edited: Jan 31, 2018
    -baghira2- likes this.
  7. assaskocze

assaskocze User

Problém zmizel, teď jsem zkusil jestli to jde a transakce proběhla úspěšně, fakt netuším proč to předtím nešlo (zkusil jsem to na té stejné položce), nicméně zde už žádný problém není.
    Děkuji administrátorům za pomoc a ochotu. :)
    Doufám že to nebyla chyba z mé strany :rolleyes::D

-baghira2- likes this.
  8. Warden díky za info. Kod jsem použil a fungoval....:)

9. žial pre hračov z eurovou platbou zase nič no čo už
    :D

.H.U.N. likes this.
  10. Punisher

Punisher User

OT zmazane. Nie je nutne spamovat forum rovnakou otazkou. Treba si pockat na odpoved ;)

-baghira2- likes this.
  11. Punisher

Punisher User

Thread Status:
Not open for further replies.