DarkOrbit - Čo sa kde objavilo

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem Enriqe-XXX, 3/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Anglicky teda neumim, ale podle překladače mi ten dotazník vyzněl, že to tady chtěj vypnout a pustit od začátku na Steamu. Chápu to správně?

2. Tess

Tess S-Moderator Team Darkorbit

Delta-7925H chtějí vědět jen názor hráčů jak by jsi to představovali a pro jaké možnosti jsou.
    Já osobně jsem pro Steam za předpokladu, že budu moc využívat svůj stávající účet. Hráči musí mít možnost si vybrat. ;)

*SATKO* a Delta-7925H tohle ocenili.
  3. Mám obavu, že přesunout to bude pro ně problém. Počítal jsem, že touhle dobou už bude dávno vypnutej flash a pojede jen unity bez matů :D

Lítám teď střídavě v prohlížeči, klientu i unity a bezkonkurenčně nejlíp to lítá přes prohlížeč (až na ten logout, kterej je prostě ve flashi rozbitej). Zmizely ty brutální záseky po portnutí a pokud není hra mimo provoz, můžu lítat co chci bez lagů a plynule, bez ztrát spojení, zamrzání klienta a pádů na unity. Moc to nechápu. Chci tím říct, že až vypnou flash, asi u toho nevydržim a upřímně, znova začínat rozhodně nebudu. To si radši najdu jinej koníček, nebo začnu zase lejt :rolleyes:

pepan70 tohle ocenil(a).
  4. Punisher

Punisher Board Administrator Team Darkorbit

Delta-7925H - tie otazky su pre informativne ucely hlavne, tak isto aj otazka, ci chcu hraci dalsie spajanie serverov.
    Na klientovi mi to zvykne padat, ale na unity mi to padlo prvy krat len vcera, asi preto, ze som testoval na mensom ucte auto operating, ci da diminishing a slo to 12 hodin vkuse, ale po nejakych asi 10 hodinach mi uplne vyplo unity a musel som sa znovu lognut. Dnes skusim znovu ist 12 hodin, ci sa to stane zas :) Najplynulejsie mi to slo na MX5.
    A dost pochybujem, zeby sme museli znovu zacinat a celkovy progres, co mame niektori po vyse 15. rokoch hrania by vysiel nazmar:rolleyes:

Tess a Delta-7925H tohle ocenili.